2777
2789
عنوان

دوستان شما هم هاله رو میبینید😍😍😍😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 29 پست
ازمایش معلوم میکنه پنج روز به پریودم مونده؟

بله

انشاالله که باردار باشی و جوابش خوشحالتون کنه

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا من خیلی بی بی گذاشتم همش منفی بود حتی هاله ام ننداخت ولی این سریع هاله انداخت کمرم درد و دل در ...

عزیزم علایم دیگه  چیا داری؟ سینه  دردهم  هستی؟ یافقط دلدرد و کمر دردی  موعد  اخرین  پریودت  کی بود؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم علایم دیگه  چیا داری؟ سینه  دردهم  هستی؟ یافقط دلدرد و کمر دردی  موعد  ...

سینه هام حساس شده بود چند روز پیش کمی ولی الان  اونجوری نیس .اون ماه ۶بهمن پریود شدم

عزیزم علایم دیگه  چیا داری؟ سینه  دردهم  هستی؟ یافقط دلدرد و کمر دردی  موعد  ...

البته دوروز پیش زدم که هاله انداخت بعد از اونم دوتا دیگه زدم هاله انداخت دیگه نمیدونم واقعا باردارم یا کاذبه 

سینه هام حساس شده بود چند روز پیش کمی ولی الان  اونجوری نیس .اون ماه ۶بهمن پریود شدم

عزیزم  بارداری  دیگه  انشالله بد به دلت راه نده کی پاک شدی؟ بازم  خیلی زود زدی  فقط خیلی مواظب خودت باش الان مرحله  لانه گزینی ته  تا بچه  خودشو محکم بگیره  اگه  نتونه بگیره  تو پریودی  از دستش میدی  البته که  من اینطوریم😔 لانه گزینی هام خیلی ضعیفه بخاطر اسپرم شوهرم عزیزم یعنی با احتساب هفت روز طول دوره پریودیت روز سیزدهم پاک شدی؟ و الان بیست  روزه  یه یعنی سه هفته  ودو  روزته دقیقا  سه  روزه  از لانه گزینیت  رد شده  تا اخر این هفته خیلی مواظب خودت باش منم الان همینطوریم 😔ولی با یه کاربری بحثم شد حالم وخیم شد

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم  بارداری  دیگه  انشالله بد به دلت راه نده کی پاک شدی؟ بازم  خیلی زود زدی & ...

عزیزم من پریودام کوتاه این ماه دهم پاک بودم .اتفاقا انقدر کار کردم که نگو خیلیم سنگینی بلند کردم دارم خونه تکونی میکنم اصلا احتمال نمیدادم بی بی چکم هاله بندازه تازه چهارپنج روز پیش پام سر خورد خوردم زمین نمیدونم دیگه خدا نگهش داشته یانه .فردا هم یه بی بی چک دیگه میزنم ببینم اون چی میگه 

عزیزم  بارداری  دیگه  انشالله بد به دلت راه نده کی پاک شدی؟ بازم  خیلی زود زدی & ...

من دوباره بی بی گذاشتم ولی لاوین استفاده کردم بعد پنج دقیقه روی اینم یه هاله افتاد یعن احساس میکنم .ولی خیلی کم رنگ تر از مدیکوره به نظرتون برم ازمایش بدم؟؟

این بیبی چک دومیه خیلی دقیقه  اسمش  سرتین  یا  کرتینه  اگه  این باشه  عزیزم  مثبته دیگه  استرس  نده  الکی  بعدا  برو ازمایش خون  خاطرت و جمع کن

لاوینه عزیزم 

اهان فککردم  اون  مارکه  هیبی نداره  اره  میبینم  مثبته