2777
2789
چرا رنگ نميزاري

بابا خواستم طبیعی بشه الان دیگه از روی حنا نمیشه رنگ گذاشت بنظرت اسپری میشه؟؟

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
مثبت فکر کن بگو پسرم دلش برام تنگه و میخواد باهاش بازی کنم و وقت بگذرونم نه اویزونم میشه.اینجوری روح ...

بله حق با شماست

همزمان مادر و شاغل بودن

و داشتن يه پسر دبيرستاني حساس و يه پسر دوساله شيطون

خيلي انرژي ميبره 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله حق با شماست همزمان مادر و شاغل بودن و داشتن يه پسر دبيرستاني حساس و يه پسر دوساله شيطون خيلي ...

متاسفم نمیدونستم که من.اما ب هرحال زندگی رو باید شیرین کرد تا خوش بگذره نه با فلاکت و بی حوصلگی.

حتی روی حنا رو هم میگیره؟؟؟

میدونی چه بلایی سرم اوردی اخر مزاحم نی نی یار شدم یه کلام میتونستی بگی چی شده گفتم شاید موهات ریخته شاید پوست سوخته بلایی سرت امده از دیشب کلی دارو خوردم دیگه هیچوقت نه اینجا نه هیچ جا به کسی کمک نمیکنم😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😢😢😢😢😢😢

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حنا و قهوه گذاشتم به سرم بعضی جاها رنگ نگرفته دارم دق میکنم فردا مهمونی هم دعوتیم ایییی خدا

همین تایید میکنی واقعا که😡😡😡😡

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میدونی چه بلایی سرم اوردی اخر مزاحم نی نی یار شدم یه کلام میتونستی بگی چی شده گفتم شاید موهات ریخته ...

من منظوری نداشتم ازت خیلی معذرت میخام که نگرانت کردم حالم خیلی بده خودم از دیشب تا به امروز داشتم گریه میکردم موهام قرمز شده بعضی جاهاشم نگرفته نه میتونم رنگ بذارم نه میتونم برم مهمونی حالم خیللییییییییییییی بده بعد از چند مدت میخاستیم بریم که نشد 

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
همین تایید میکنی واقعا که😡😡😡😡

توروخدا منو ببخش که نگرانت کردم بخدا حالم خوب نبود بیام نیینی سایت ببخشید 

میدونی چه بلایی سرم اوردی اخر مزاحم نی نی یار شدم یه کلام میتونستی بگی چی شده گفتم شاید موهات ریخته ...

توروخدا دختر ایرونی ببخش منو اگه حالم خوب بود حتما میومدم جوابت رو میدادم ببخشید توروخدا جواب بده