2777
2789
عنوان

بی بی هاله ای

161 بازدید | 12 پست

۷ روز از پریودم میگذره دارم دیونه میشم ۲ تا بی بی زدم هاله خیللللی کم رنگ می افته .خیلی میترسم برم آزمایش خون بگن بتام کمه بچه سقط میشه .کسی بوده بی بی کم رنگ بیافته مثل هاله بعد جوابش مثبت بشه هیچ مشکلیم نباشه ؟ توروخدا کمکم کنید چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه شما الان بتات بالا۲۰۰و یه بارداری راحت انشاللله پیش رو داری..... واسه منم دعاکن

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
بیشتر ببینید

بله من هنوز موعدم نشده بود بیبی چک زدم یه حاله ای انداخت که خییییلی کم رنگ بود طوریکه هر کسی حالش رو نمیدید حتی عکس بی بی چکم تو تاپیکامم هست باردار بودم و مشکلی هم نداشتم خدارو شکر و نزدیک زایمانم

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
واقعا ؟ 😊

بعله ....خداهدیه روز زن رابه شما پیشاپیش داده....به چیزای خوب فکرکن ازهمین الانم برو دنبال لباس عید واسه خودت و نی نی تو دلیت

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
بیشتر ببینید