2777
2789

عزیزان دل واسه ما عجیبه اینااا  درواقع دارن زندگی اموزش میدن تا دراینده این شکلی شن یه لحظه فک کنین خب اینم نوعی اموزش دیگه که مرتب باشیم یه جورایی زندگی درست یاد میدن کاری که یه دخترخانم تو اینده بکنه از بچگی اموزش میدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوری خوندم

مالیده لاکی قهوه ای

بر روی ناخن های خود

پابند نقره بسته است 

روی مچ یک پای خود 😂😂😂😂

حالا بقیش جالبه 😁

شاعر میگه:

پیراهنی گلدار و ناز 

پوشیده با شلوار تنگ 

یک عطر خوشبو هم زده

مثل گلی شاد و قشنگ 😁😁

همگی بگین به به 😂

و در آخر:

مامان من در خانه،شب

این کارها را میکند 

زیبایی اش را او فقط 

هدیه به بابا میکند 😆😆😆😋

این انتشاراتیا مگه نظارت ندارن،یا حالا مثلا با این شعر نابود میخان فرهنگ سازی کنن ؟

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
مدرسه که نمیشه 

بله 

ولی واقعا محیط مدارس و .. خیای افتضاح شده 

دیروز دوستم میگفت که بچه اش خیلی پررو و بی ادب شده 

در حدی که نرفته مدرسه دو روز!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

اینه متنش 

مالیده لاک قهوه ای برروی ناخن های خود

پابندنقره بسته است روی مچ یک پای خود

پیراهنی گلدارونازپوشیده باشلوارتنگ

یک عطرخوش بوهم زده مثل گلی شادوقشنگ

مامان من درخانه ؛شب اینکارهارامیکند

زیبایی اش رااوفقط هدیه به بابامیکند

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
دیروز ی تاپیک ک سوال سیاسی بود زده شد مرضی هم پستی گذاشت و البته بقیه هم همینطور  ک خیلیا دوبا ...

واقعا جوانمرد یه حرفی زد ک واقعا درسته یه یری کاربر تازه وارد میان تاپیک سیاسی میزنن از عمد ک یه عده رو قطع کابری کنن

واقعا جوانمرد یه حرفی زد ک واقعا درسته یه یری کاربر تازه وارد میان تاپیک سیاسی میزنن از عمد ک یه عده ...

دقیقا

ساعت شش امروز صبم عنوانی ک دیروز بخاطرش خیلیا قطع شدن باز  زدن 

قضیه جوانمرد چیه ؟خبر ندارم

دقیقا  ساعت شش امروز صبم عنوانی ک دیروز بخاطرش خیلیا قطع شدن باز  زدن  قضیه جوان ...

هیچی ایشون گفتن ک پست نرارید تو این تاپیکا اینا از عمد این تاپیکا ذو میزنن ک از رو دشمنی یا هرچیز دیگ ک کاربرا بحث کنن باعث قطع کاربربشون بشه