2777
2789
عنوان

شیرندارم😭😭😭😭😭

182 بازدید | 18 پست

چیکارکنم ۶ روزه زایمان کردم

پسرم تو دستگاهه ازدیروز براش دیگه اجازه شیردادن

ولی من شیرم کم شده 

ازدیروز تاحالا فقط یه شیشه شیرو نصفی تونستم ببرم😞

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

تند تند ماشاژ بده سینه تو...بدوش.بعدش اب میوه هلو دکترم میگفت خوبه....وای هر ۲ساعت ۱شیشه شیر بزرگ میدوشیدم اونم اینقدر چرب بود....دخترم سینه مو نگرفت.شیر خشکی شد.حیف اون همه شیر خوب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطره شیر افزا از داروخانه بخر گیاهی هست خوبه فقط یه مقدار بد مزه است در ضمن آرامش خیلی در تولید شیر مهمه من وقتی بچه شیر میدادم شیرم زیاد بود اما چهار ماه بعد زایمان شوهرم اذیتم کرد به خاطر خواهر انترش که فتنه کرده بود دعوامون شد اعصابم خورد شد و شیرم هم کم شد 

تو شیر آرد نخودچی بریز بخور پودر شیرافزای دینه هم خوبه با شیردوش تندتند بدوش میاد مهمتر از همه استرس نداشته باش

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

بمیکه میاد غصه نخور من بعد ۸ روز که اومد بیرون  از دستگاه تازه شروع کردم شیر دادن قبلشم هر کاری ...

😞😞😞😞😞😞

تند تند ماشاژ بده سینه تو...بدوش.بعدش اب میوه هلو دکترم میگفت خوبه....وای هر ۲ساعت ۱شیشه شیر بزرگ می ...

منم شیرم ‌چربه😞😭

قطره شیر افزا از داروخانه بخر گیاهی هست خوبه فقط یه مقدار بد مزه است در ضمن آرامش خیلی در تولید شیر ...

😞😞😞قرص شیرافزا گرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز