بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داروخانه داره لباس زیر یبار مصرف ولی من داشتم به درد نمیخورد سخته پوشیدنش . به نظرم برو دو سه تا شورت نخی راحت یکی دو سایز بزرگتر بگیر به خاطر اینکه پوشک استفاده میکنی بعد از زایمان جا بشه تو لباست 😄. یه شونه ،لوازم ارایش ،حوله کوچیک، قاشق و چنگال و بشقاب و لیوان یبار مصرف چندتا،چایی و قند چندتا دونه. لباس زیر راحت، دستمال کاغذی ، پروندت و دفترچه بیمه هم بزار توش. دیگه فعلااینا یادمه
برا نی نی هم که دو دست سر همی کلاه و دستکش و پاپوش. پتو دورپیچ. قنداق خوری حتما بردار . شیردوش هم اگه داری حتما بردار پوآر بینیشو بردار . چون بینیه نی نی اگه جرم داشته باشه سخت میگیره سینتو. پوشک بچه و دستمال خشک کن که اگه پی پی کرد شستینش با دستمال خشکش کنید .
داروخانه داره لباس زیر یبار مصرف ولی من داشتم به درد نمیخورد سخته پوشیدنش . به نظرم برو دو سه تا شور ...
چایی و قند؟؟انقد واجبه یعنی😂😂😂😂
دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد