2777
2789

چون هنوز زوده

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣

چیو باید گردن بگیره 😐😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر مادرای امروزی هولن

مادرای دنیای ماکرویو و اینترنت هستیم دیگه

یه بارکی بگو ۶ ماهگی هم راه بره و یکسالگی شعر حافظ بخونه برات

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
😂😂😂

خب چی نمیدونم 😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
خب چی نمیدونم 😁

منظورش اینکه بچم نمیتونه سرشو رو گردنش نگه داره 

شله گردنش هنوز😐😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

عزیزم نگران نباش همه بچه ها مثل هم نیستن.یکی از آشناهامون بچش ۶ماهگی حرف میزد یکی دیگه تا ۲سالگی حرف نزد یکی تا ۸ ماهگی غلت نخورد یکی دیگه ۲ماهگی خورد .یکی بدنیا اومد گردن میگرفت اون یکی تا ۵ماهگی نگرفت.

اینارو با چشم خودم دیدم پس دیگه نگران نباش

منظورش اینکه بچم نمیتونه سرشو رو گردنش نگه داره  شله گردنش هنوز😐😂

خخخ اهان 😄😄😄