من چهارسال با مادر شوهرم و خواهر شوهرام هم خونه بودم از هیچ اذیتی دریغ نکردن. نمیتونم یکیشون را اصلا ببخشم دایم رو مخمه و مرور میشه گذشته برام. نمیدونم چرا از اول از من بدش میومد من خیلی احترام میذارم و دلسوزم. اونقد ب بچه هاش خوبی کردم حد نداره اونقد کادوها گرفتم برا بچش مریض میشد خواهر شوهرم مواظبش بودم بچه نگه میداشتم جلسه مدرسه بچه اش را میرفتم و...اما همیشه بد زبون بود بامن فقط با من. یبار برا شوهرم ک بعد یکماه از راه دور اومد غذا پختم اونم اتفاقی اومد خونم (تو یک ساختمون بودیم) بعد دعوای بد راه انداخت ک چرا برا همه درست نکردی. تو جمع منو ضایع میکرد. مسخره میکرد و من همیشه ساکت بودم. بیست گرم طلای من را بی اجازه برداشته بود گم کرده بود و شوهرم گفت ببخش. تهمت زده بود بهم دعوای شدید راه انداخته بود ک ما تا مرز طلاق رفتیم. خلاصه بگم بدترین ظلم ها را به من تو غربت کرد الان از اون خونه اومدیم ولی کاراش مرور میشه دایم نمیشه ببخشمش ازش متنفرم دوست دارم کارایی ک کرد با من سرش بیاد میبینمش عصبی میشم
منم تقریبا مث توام خواهرشوهرم و جاریم چشم دیدن خوشی من و همسرمو ندارن ولی کاری باهاشون ندارم اصلا هم بهشون فکر نمیکنم..مطمئنم کسی ک اشک منو دربیاره به ناحق یه روز اشکشو میبینم شاید چرخ روزگار اروم بچرخه ولی بالاخره میچرخه...فعلا منتظر نشستم ببینم با اینکاراشون چی بدست میارن و شایدم در نقابل بدی هایی ک بهم کردن اشکشونو دیدم☹البته دوس ندارم ک اشکشونو ببینم ولی روزگاره میچرخه
.اگه قبل انجام هرکاری این جمله رو باخودمون بگیم 90% گناه هارو انجام نمیدیم... اگهامام زمانجای من بود چیکار میکرد؟؟!!!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچکس ب اندازه مامان من از جاریش بدی ندیده ولی مامانم مهربونترینه هنوزم احترامشو داره ولی زن عموم الان خیلی مشکل داره تو زندگیش...بعد ۲۰ سال عین حرفایی ک ب مامانم زده سرش اومده
.اگه قبل انجام هرکاری این جمله رو باخودمون بگیم 90% گناه هارو انجام نمیدیم... اگهامام زمانجای من بود چیکار میکرد؟؟!!!!
تصلب شراین، کبد چرب، ام اس اینا مهمترین بیماریهایی هستن که به دنبال نفرت و بغض و کینه ایجاد میشن.
میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته. اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم، یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
این رنجشها رو باید اصولی و ریشه ای درمان کنی...راهش اینه که چند جلسه با یه روانشناس خوب جلسه داشته باشی
میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته. اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم، یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
هفته ای دوبار میبینمش و کلا زیاد زنگ میزنه ب شوهرم بیا فلان کار را دارم
تو دلت بگو ب چیز نداشتم😄😄ولکن بابا بیخیالش ۴ ساله عمرتو با اونا هدر دادی الان دیگه ب خودت برس برو باشگاه برو کلاس برای خودت وقت بزار انقد خودتو مشغول ک وقتی برای فکر کردن ب اونا نداشته باشی بعدشم خواهرشه کلا ک نمیتونه بخاطر تو دست ازشون بکشه تو سعی کن جای خودتو داشته باشی