2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک

229 بازدید | 31 پست

داشتم فیلم جعبه پرنده رو میدیدم‌ که تا وقتی رسیدن به صدای پرنده ها دیگه فیلم رو نشون نداد میخوام بدونم آخرش چی میشه؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دارم خاطرات خون اشامو میبینیم ...دنبال ی فیلم باحالم ک این تموم شد بگیرم

هیجان دارم و کمی ترس از خاطرات خون آشام واسه من هیجان انگیزتر بود‌.اگر دیدی بیا بهم بگو آخرش چی میشه

فیلم ترسناک باید ادمو نابود کنه

منم خیلی دوس دارم...ی چیزی باشه ک ادم خودشو خیس کنه ولی فیلم درست حسابی پیدا نمیکنم..میگن احضار هم خوبه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
فیلم ترسناک باید ادمو نابود کنه

میدونم چی میگی ولی وقتی ی فیلم رو از اول می بینی خیلی ظلمه‌ نتونی چند دقیقه آخر شو بببنی

کسی اگر دیده لطفا بگه‌.خیای کنجکاوم بدونم 

تا کجاش دیدی؟تو قایق بودن بعد میرن شدا پرنده ها دو ونبال میکنن . میرین ب  همون ادرسی ک بیسیم زده بودن . چکشون میکنن و میرن تووو.. به جااای بزرگگگگ و درست کرده بودن با کلی ادم و پرنده و فصای سبز

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
منم خیلی دوس دارم...ی چیزی باشه ک ادم خودشو خیس کنه ولی فیلم درست حسابی پیدا نمیکنم..میگن احضار هم خ ...

من از روح و ....میترسم

تا کجاش دیدی؟تو قایق بودن بعد میرن شدا پرنده ها دو ونبال میکنن . میرین ب  همون ادرسی ک بیسیم زد ...

آره تا وقتی که خورد زمین و بچه هاش ازش دور شدن 

چشاشونم باز میکنن .. پرندشونم را میکنن همونجااا..بعددد اون دکتره بود ک سونو کرده بود زن رو اول فیلم . اونم اونجا بووود . خلاصههه وقتی میبینه زنه بچشو نگه داشته و ی بچه دیگم ب سرپرستی گرفته کلی خوشحال میشه . تموم 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
تا کجاش دیدی؟تو قایق بودن بعد میرن شدا پرنده ها دو ونبال میکنن . میرین ب  همون ادرسی ک بیسیم زد ...

ممنون که جواب دادی عزیزم.داشتم از کنجکاوی میمردم