2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی....

60 بازدید | 19 پست
پسرم امروز واکسنشو زده . یهو پاشو تکون میده و میزنه زیر گریه . خیلی بد جوری که نفسش میره . راهکاری دارین واسه کاهش دردش ؟ 😥
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی عزیزم.والا علی رغم صحبت مرکز بهداشتیا مامانم رو پای دخترم حوله گرم میزاشت خیلی بهتر میشد.بعدم روز اول هر 6 ساعت بهش دوبرابر وزنش استامینوفن بده اگه بهتر شد روز دوم هر هشت ساعت .بعدم باید باهاش مدارا کنی تا بگذره
29 مهر مصادف با روز تولدم و شروع شش ماهگی دخترم اولین پستم رو تو نی نی سایت نوشتم.
ممنون بچه‌ها . استامینوفن بهش دادم . تا خوابه هیچ اما همین که بیدار میشه میزنه زیر گریه.الان که خوابه ‌ میترسم بهش دس بزنم .همین که بیدارم میشه میزنه زیر گریه
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
امروز باید هر چهار ساعت به اندازه ی دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بدی. تو یه پلاستیک چند تیکه یخ بزار ،بزار تو یه پارچه بعد بزار رو جای واکسن . اروم هم پاشو به حالت قنداق ببند تا تکون نده. تند تند هم به تب سنج دیجیتالی تبشو چک کن اگه لازم شد پاشویه کن. تب بالای 39خطرناکه. فک کنم امشب هم باید کنارش بیدار بمونی و تبشو چک کنی تا بالا نره. فردا هم هر شش ساعت دوبرار وزنش استامینوفن بده
دخترم پسرم عشقم
سمی در حالت عادی هم نمیذاش دستا یا پاهاشو ببندم . چه برسه به حالادیگه 😞