2777
2789
عنوان

جهزیه

480 بازدید | 18 پست

میخوام جهزیمو بخرم دست نگه دارم یا برا بعد عید بخرم میاد پایین قیمتا یانه کلا میترسم این جهزیه خیلی ریسک داره میترسم الان بخرم بعد عید ارزون بشه بعد عید بخرمم اگه مثلا20تا وسایل میتونم بخرم بجاش ده تا بخرم یعنی گرون بشه حالا نظر بدید چیکارکنم اصلا خیلی کلافم

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارومیه

بنظرم بگرد تو ارومیه چیزای قیمت مناسب پیدا میکنی بخر من خودم قبل از اینک بیان خواستگاری مبل خریدم ست کاملش 14میلیون بود من پولم کم بود نیم ست خریدم الان همون مبلی ک خریدم تو تهران بازار مبل  25میلیون پولش چند وقت پیش خواهرم رفته بود بخر نتونست

خدا مرسی که هر لحظه کنارمی
بنظرم بگرد تو ارومیه چیزای قیمت مناسب پیدا میکنی بخر من خودم قبل از اینک بیان خواستگاری مبل خریدم ست ...

اینجا هیچی ارزون نیس هیچیییییی

اینجا هیچی ارزون نیس هیچیییییی

من اوایل گرون شدن بود نشستم تو برنامه دیوار گشتم خریدم مثلا میز تلویزیونم همه جا 450بود خریدم 150

میز ناهار خوریم جاریم خرید 380من خریدم 100

بوفه رو جاریم خرید 350من خریدم 100

یا مثلا گازم همه جا 900بود خریدم 350

من خیلی گشتم خیلی

خدا مرسی که هر لحظه کنارمی
من اوایل گرون شدن بود نشستم تو برنامه دیوار گشتم خریدم مثلا میز تلویزیونم همه جا 450بود خریدم 150 م ...

اخه دست دومم شوهرت اینا چیری نگفتن؟

من گفتم دست دوم؟؟؟؟

آخه مال دیوار دست دومه آها پس گشدی نوشو خریدی واقعا خوبه عالیه منم بگردم ببینم تو دیوار چیا هست

والا تجربه كه ثابت كرده تو مملكت گل وبلبل چیزی ارزون نمیشه ارزون هم بشه به قیمت قبل برنمگرده حالا نهایت تا بعد عید صبر كن بازم شاید ی فرجی شد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آخه مال دیوار دست دومه آها پس گشدی نوشو خریدی واقعا خوبه عالیه منم بگردم ببینم تو دیوار چیا هست

همش كه كهنه نیست مثلا من خودم مبل های جهییمو 2 ماه بعد عروسی تو دیوار فروختم نصف قیمت دلم رو زده بود

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
همش كه كهنه نیست مثلا من خودم مبل های جهییمو 2 ماه بعد عروسی تو دیوار فروختم نصف قیمت دلم رو زده بود

واااااای من تو ارومیه هستم پس باید تو شهرای بزرگ مث تهران اینا بگردم اینجور وسایل هارو تو شهر خودم همش دست دومه

واااااای من تو ارومیه هستم پس باید تو شهرای بزرگ مث تهران اینا بگردم اینجور وسایل هارو تو شهر خودم ه ...

اره تهران خیلی عالیه......اكثرا نو و سالمه و تمیز....مبل های منم ی عروس وداماد خریدن