2777
2789
ههههههههه شاید کم خونی باشه شاید مشکل تیرویید شاید استرس اونوقت چی 

تاپیکای منو ببین همه راها رو رفتم دلیلی پیدا نکردم براش رو آوردم به سنتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای من ...با روغن قاطی کردی . بعد روغن رو زدی اینجوری شد یا چی؟

بله دیگه سیر را رنده کردم ریختم تو روغن یکمی گذاشتم موند تا عصاره سیر برسه به روغن بعد از صافی رد کردم وروغن را استفاده کردم یعنی خدا لعنت کنه اونی که این دستورو بهم داد انگار که عملیات انتحاری رو ابروهام زدم

بله دیگه سیر را رنده کردم ریختم تو روغن یکمی گذاشتم موند تا عصاره سیر برسه به روغن بعد از صافی رد کر ...

وای من از صبح دارم تاپیکای قدیمی رو میخونم چه. همه راضی بودن منم امیدوار شدم پس ریسک نمیکنم بیخیال.مرسی عزیزم که تجربه ت رو گفتی

وای من از صبح دارم تاپیکای قدیمی رو میخونم چه. همه راضی بودن منم امیدوار شدم پس ریسک نمیکنم بیخیال.م ...

خواهش میکنم

ببین بهتره عرق شاتره به موهات بزنی وکف سرتو ماساژبدی تا جریان خون کف سرت بیشتر شه 

یکی هم برو نمایندگی اکیا یه محلولی بهت میدن قبل حموم وبعد حمومه ببین عالیه من از این نتیجه گرفتم خیلی ریزش موهامو کم کرد خداییش

خواهش میکنم ببین بهتره عرق شاتره به موهات بزنی وکف سرتو ماساژبدی تا جریان خون کف سرت بیشتر شه  ...

باشه عزیزم کاری که گفتی هم میذارم تو لیست کارایی که باید انجام بدم واسه موهام دیگه دست به دامن همه چیز شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز