2777
2789
عنوان

بدبخت منم ،بیچاره منم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 25 پست
آیییییییی نگو اتفاقا همین الان همه ی اینها رو دلم میخواد. 😭😭😭😭😭😭از بس کاهو و کلم و خیار و چای ...

منم خیییلی دلم میخواااد

خیلی دوس دارم یکی از دوستام یا خانوادم دلشون یکی از این خوراکی هارو بخواد.بعد من گول بزنه بگه بیا حالا یبار اشکال نداره😂😂😂😂😂

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که همینم ندارم فردا هم سالگرد ازدواجمونه روز مادرم که چن روز دیگس تازه تولد داداشمم هس😂😂😂😂

واااای خدا چقدر سخته😣😥

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
من همینم ندارم تازه قرعه کشی خونگی هم دارم اونم باید بدم ای خدا

منم دارم ولی به شوهرم گفتم این ماهو تو بده

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
منم خیییلی دلم میخواااد خیلی دوس دارم یکی از دوستام یا خانوادم دلشون یکی از این خوراکی هارو بخواد.ب ...

😂😂😂😂آیییی گفتی. من هر وقت میرم خونه ی مامانم بهشون اجازه میدم منو گول بزنن تا خوراکیهای لذیذ بخورمپ بعد میشینم به خواهرم فحش میدم به مامانم غر میزنم. حالا فکرشو بکن. یه برادر خوش خوراک هم تو خونه داشته باشی. چی میشه😃 واسه همین از وقتی رژیپ گرفتم دیر به دیر میرم خونه اشون

اااااااایییی گباز یادم اومد گرسنمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
😢😢😢😢بیا صد مال تو صد واسه من

اوووووخی جیییگرممم

ان شالله خدا دل مهربونتو خوشحال کنه

غصه نخوری یوقت خدای ماهم بزرگه رفیق

اگر شخصیت کسی برایت شفاف نبود..به دوستانش دقت کن!
😂😂😂😂آیییی گفتی. من هر وقت میرم خونه ی مامانم بهشون اجازه میدم منو گول بزنن تا خوراکیهای لذیذ بخو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شما تاحالا رژیم خوام گیاه خواری نداشتی؟

کسی نداشته ببینم سخته آسونه

خوراکیهاش چطوره؟

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 شما تاحالا رژیم خوام گیاه خواری نداشتی؟ کسی نداشته ببینم سخته آسونه خوراکیها ...

ایییییییی. گیاه خام خواری هم شد رژیم؟😂😂😂من تا غذام گرم نباشه که سیر نمیشم 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)