2777
2789
عنوان

تغییر رشته

166 بازدید | 30 پست

سلام

اینجا کسی هس نقشه کشی و معماری خونده باشه یا شیمی

من میخوام تغییر رشته بدم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم ریاضیو شیمی دوست دارم ولی همه از اینده شغلی و بی فایده بودن این رشته میگن 

اگه کسی هس تجربشو بگه ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راضی هستم چون دوسش دارم.ولی انقدر که اشباع شده آینده ای نداره 😂😂 همین الان کلی مهندس بیکار داریم ...

خب الان مشکل منم همینه نمیدونم برم دنبال علاقه ای که اینده نداره یا چن سال یه درسیو بخونم که اصلا خوشم نمیاد من اصلا تحمل زیستو ندارم😪

ولی عاشق ریاضیم و تنها درسیه که بش خیلی علاقه دارمو داشتم همیشه هیشکیم نیست راهنماییم کنه هرچی مهندسم میشناسم شغل درستی ندارن واقعا موندم چیکار کنم😭 چون اگه بخوام تغییر رشته بدم باید از الان اقدام کنم درسشو بخونم

نمیدونم چی بگم والا.

ولی من اگه بودم تغییر رشته نمیدادم چون اصلا حوصلشو ندارم 😁😁

ولی اگه خیلی واست مهمه که در آینده شاغل باشی چرا که نه رشتتو عوض کن.

هر چند همین معماریم اگه خیلی تو سطح بالایی باشی بد نیست.

به تظرم هررشته ای که دوست داری بخون بع حرف کسی نکن مهم خودتی ما برای خودمون زندگی میکنیم نه مردم 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

همین چند روز پیش استادمون میگف رشته شیمی اصلا خوب نیست اصلا کار ندارن و ارزش خوندن ندارن...البته به خودتون مونده زرنگ باشین یا ن اگه دکتری بگین که میتونین استاد دانشگاه بشین و خیلی خوبه

همین چند روز پیش استادمون میگف رشته شیمی اصلا خوب نیست اصلا کار ندارن و ارزش خوندن ندارن...البته به ...

خب الان میگید هرچی دوس داری بخون ولی هیچکودوم از چیزایی که دوس دارم اینده نداره😭

من واقعا نمیتونم چن سال درسیو که ازش متنفرم بخونم بعدش هیچیم قبول نشم 

همین چند روز پیش استادمون میگف رشته شیمی اصلا خوب نیست اصلا کار ندارن و ارزش خوندن ندارن...البته به ...

من از شیمی کار تو ازمایشگاش خوشم میاد 😁

ینی اگه دکترام بگیرم نمیتونم اینکار کنم؟ 

من از شیمی کار تو ازمایشگاش خوشم میاد 😁 ینی اگه دکترام بگیرم نمیتونم اینکار کنم؟ 

ازمایشگاه که فک کنم از همون دوران کارشناسی هست😁اگه زرنگ باشین بتونین دانشگاه تهران ارشدو دکتری بگیرین عالیه واس استاد شدن😍بعدشم رشته ای که علاقه دارین برین یکم تحقیق کنین در مورد درسا چونکه یهو میرین میبینین خیلی سخته علاقتون از بین میره😂