بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راضی هستم چون دوسش دارم.ولی انقدر که اشباع شده آینده ای نداره 😂😂 همین الان کلی مهندس بیکار داریم ...
خب الان مشکل منم همینه نمیدونم برم دنبال علاقه ای که اینده نداره یا چن سال یه درسیو بخونم که اصلا خوشم نمیاد من اصلا تحمل زیستو ندارم😪
ولی عاشق ریاضیم و تنها درسیه که بش خیلی علاقه دارمو داشتم همیشه هیشکیم نیست راهنماییم کنه هرچی مهندسم میشناسم شغل درستی ندارن واقعا موندم چیکار کنم😭 چون اگه بخوام تغییر رشته بدم باید از الان اقدام کنم درسشو بخونم
همین چند روز پیش استادمون میگف رشته شیمی اصلا خوب نیست اصلا کار ندارن و ارزش خوندن ندارن...البته به خودتون مونده زرنگ باشین یا ن اگه دکتری بگین که میتونین استاد دانشگاه بشین و خیلی خوبه
من از شیمی کار تو ازمایشگاش خوشم میاد 😁 ینی اگه دکترام بگیرم نمیتونم اینکار کنم؟
ازمایشگاه که فک کنم از همون دوران کارشناسی هست😁اگه زرنگ باشین بتونین دانشگاه تهران ارشدو دکتری بگیرین عالیه واس استاد شدن😍بعدشم رشته ای که علاقه دارین برین یکم تحقیق کنین در مورد درسا چونکه یهو میرین میبینین خیلی سخته علاقتون از بین میره😂