در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خونشو ک با مقوا درست کردم و چسب تفنگی چسبوندم واسه سقفش یه لایه مقوارو کندم اونجوری شیار شیاری شد.
بعد رو ی مقوای دیگه چسبوندم . روشم شوید ریختم 😂و درختاشم ی بوته تو حیاط داشتم شبیه درخت بود چسبوندم .سنگ چسبوندم و رنگشم با اکرولیک رنگ کردم.