2777
2789
عنوان

جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 27 پست
اره عزیزم حتما همیشه با خودت تلقین من خیلی خوبم هیچیم نیست متنای انگیزشی بخون شاد باش شبا قبل خواب و ...

مرسی از راهنمایی حتما اینکارو میکنم ،میشه درخواست دوستی بدم سوالی داشتم بپرسم؟لطفا قبول کنید احساس میکنم شما فرشته نجات من از این افکار منفی هستین 

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
خوب صبر کن . صبر هم یکی از آیتم های قانون جذب هست .  منم زیاد کار کردم با این قانون بصورت تخصصی

من هیچ جا اموزش ندیدم یه چندین ماهیه اینجوری شدم قبلا خیلی نچسب بودم ولی الان خوب برعکس شده 

متاسفانه اصلا صبور نیستم اگه یه نشونه ای باشه صبر میکنم ولی خب نیست که نیست نشونه بوده ها ولی اون چیزی که من میخوام نیست متاسفانه میترسم نکنه با کسه دیگه ای باشه با اینکه از چندجا شنیدم که نیست

یه متنایی میزاره فکر میکنم منظورش به یکی دیگس شایدم به منه

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از راهنمایی حتما اینکارو میکنم ،میشه درخواست دوستی بدم سوالی داشتم بپرسم؟لطفا قبول کنید احساس م ...

البته حتما چرا که نه

فرشته نجات هرکس تو این زندگی خودشه فقط کافیه بخوای تغییر کنی

من هیچ جا اموزش ندیدم یه چندین ماهیه اینجوری شدم قبلا خیلی نچسب بودم ولی الان خوب برعکس شده  م ...

ی دفتر تهیه کن  به مدت بیست و یک روز . بیست و یک بار بنویس خدا یا شکرت که من فلانی رسیدم و در کنارش خوشحال و خوشبخت هستم یا هر متنی ک خودت دوست داری ولی شکرگذاری حتما باشه . و بعدش بلند بلند و با حالتی که واقعا بدستش آوردی از روش بخون و شادی کن

ی دفتر تهیه کن  به مدت بیست و یک روز . بیست و یک بار بنویس خدا یا شکرت که من فلانی رسیدم و در ک ...

نوشتم عزیزم فرشته نگهبان و از این حرفا 

نوشتم عزیزم فرشته نگهبان و از این حرفا 

نه اون نامه نوشتن به فرشته ها هست . که اونم پروسه خاصی داره باید بدونی ب چ فرشته ای نامه بدی من که خیلیی جواب گرفتم. اما اونی ک گفتم هم خوبه بیشتر برا اینکه درونت بیشتر امیدوار شه باید انجام بدی

نه اون نامه نوشتن به فرشته ها هست . که اونم پروسه خاصی داره باید بدونی ب چ فرشته ای نامه بدی من که خ ...

اها اره من به فرشته راحیل و فرشته نگهبان و عشق نامه فرستادم ولی حتما اون یکیم امتحان میکنم

سلام دوست موفق و جذبی من امیدوارم

حالتون خوب باشه عزیزم بهتون پیشنهاد دوره جذب دوره تله پاتی استاد امبر همتی رو میکنم خیلییی عالیه و جوابگو

واقعا دوره ذهن ب ذهن هستش و ارسال ارتعاش متبت... 

حتنا پیگیر شین افشاهاشونم همگی رایگانه🌀 لینک کانال گروه بین المللی امیر همتی

https://t.me/www_amirhemmati_com

🔸لینک اینستاگرام استاد همتی
https://instagram.com/amirhemmati_com

🌐 لینک سایت گروه بین المللی امیر همتی