2777
2789
عنوان

جذب

277 بازدید | 27 پست

من هرچی خواستم تو زندگیمو اکثرا جذب کردم 

از ادم بگیر تا وسیله و غیره

ولی یه نفرو نمیتونم جذب کنم شاید جذب کردم به روز نمیده اصلا نمیدونم چیکار کنم 

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری جذب کردی هر چیو که خواستی به مام یاد بده لطفا

خیلی فکر میکنم به اون چیزی که میخوام انقدر فکر میکنم مثلا جذب کردن ادما چندین ساعت میشینم زندگیمو با اون طرف فکر میکنم رویا سازی میکنم یا مثلا وارد یه جمعی میشم مثلا تو تخیلاتم فکر میکنم اره من انرژی مثبتم و هنه به من نگاه میکنن یا مثلا فکر میکنم الان همه دارن به من نگاه میکنن انقدر تلقین میکنم که حتی چند نفر بهم گفتن تو برعکس قبلا که اصلا ادم ازت خوشش نمیومد الان انگار ستاره داری

با اینکه بد اخلاقم هستم خیلی

پول چی؟اونم جذب میکنی؟

اگه واقعا نیاز داشته باشم اره

من ارزو داشتم قبلا ۲۰۶ داشته باشم هعی فکر میکردم هعی زندگیمو با اون تصور میکنم بعد چند سال معجزه شد و الان زیر پامه 

پافشاری نکن . حتما قسمتت نیست . قرار هم نیست هر چیزی ک بخوایم جذب کنیم .  بعضی وقتها به صلاحت ن ...

باور کن الهام شده بهم که تو زندگیته میدونم که هست ولی طول میکشه فکر کنم ۲ سال دیگه نمیدونم

باید اون خواستت رو رها کنی . بهش نچسب . بسپارش به خدا . در قانون جذب رها کردن خیلی مهم هست . &n ...

دقیقا باید ولش کنی ولی میدونی نمیشه مگه میشه ادم به عشقش فکر نکنه

خیلی فکر میکنم به اون چیزی که میخوام انقدر فکر میکنم مثلا جذب کردن ادما چندین ساعت میشینم زندگیمو با ...

وااای چه جالب ،میشه به منم یاد بدی فکرای بد رو از خودم دور کنم ،همش فکر میکنم تا یه جاییم درد میگیره یه مریضی بد فکر میکنم

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
وااای چه جالب ،میشه به منم یاد بدی فکرای بد رو از خودم دور کنم ،همش فکر میکنم تا یه جاییم درد میگیره ...

اره عزیزم حتما همیشه با خودت تلقین من خیلی خوبم هیچیم نیست متنای انگیزشی بخون شاد باش شبا قبل خواب واسه خودت رویا سازی کن فکر کن به زندگیه چندسال ایندت که چیکار میکنی من یه شبایی انقدر فکر میکنم یهو میبینم صبح شده