2821
2789

سلام به همه.خیلی خستم .شاغلم یه دختر ناز دارم خدا رو شکر٬همسرم خیلی دیر میاد خونه گاهی ماموریت میره حتی روزای تعطیلم سر کار هست واقعا کلافه هستم از خدا میخوام زندگیم تموم شه فقط فکر دخترم دیوونم میکنه اطرافیان هیچکدوم نمیدونن چون ظاهرم همیشه خندونه رفتم مشاوره گفت همسرت بیاد اما نیومد باهام خواستم کمی با شما درد دل کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو که ازدواج کردی بچه داری چرا احساس تنهایی؟

پس ما مجردا چی بگیم دیگه کاش حداقل تنها بودم و کسی نبود اذیتم کنه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

هر ادمی تو هر مرحله ای از زندگیش به حس افسردگی میرسه ولی مهم اینه که خودت میتونی خودتو از این حس بیرون بیاری فکر کردی اگه شوهرت بیاد حس افسردگی میره اگه اینجوری بود که این همه زن متاهل افسرده واسه چیه 

خوب عزیزم این اسم پروفایلت عوص کن،اینم بیشتر حالتو میگیره،،کلاس برید،،دیگه شما شغل شوهرتون میدونستید  که ماموریتی هم  هست،،،بابا لذت ببر بخدا،،دنیا دوروزه،،،یه جیزی میگم  نخندید  ولی  اگه سودای مغز زیاد بشه باعث  تشدید افسردگی میشه،،

واقعا ناشکری نکن عزیزم به خودت بیا ببین خدایی نکرده بچه دار نمیشدی به هردری میزدی تا. بچه دار بشی یا اگه خدایی نکرده شوهرت بیکار بود ور دلت تو خونه بود حاضر بودی شوهرت حتی مسافر کشی هم بکنه ولی از پیشت نباشه مدام

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

اخی ! ببین  اول  اسمتو عوض کن. بعدشم  .  جویا شو ببین  چرا  اینقدر شوهرت درکارش غرق شده.  اوقاتشو  باهاتون  چقدر میگذرونه وقتی پیشته  بقول  خانوم جلسه ایی  بهش  غرولند میکنی یا  محیط  شاد درست میکنی ؟ خخخ   بهرحال  علتها رو یکی یکی  با دقت  پیجور شو. و با کمک خودش  برنامه چینی کن که درکنارتون  باشه  وقتایی بهتون  اختصاص بده و به اندازه کار کنه. که شما هم  احساس تنهایی نکنید. 

هر ادمی تو هر مرحله ای از زندگیش به حس افسردگی میرسه ولی مهم اینه که خودت میتونی خودتو از این حس بیر ...

آخه واقعا تنهام خیلی بد اخلاقی میکنه گاهی خیلی دوسش داشتم الان خیلی پشیمونم

برای خودت یه دوست بچه دار پیدا کن باهم رفت و آمد کنین.دوست خوب دوای همه ی درداس

به خاطر شرایط زندگی هیچ دوستی ندارم .ظهرا سر کارم تا شش بعدشم باید به درسای دخترم برسم و شام کسی رو ندارم 

آخه واقعا تنهام خیلی بد اخلاقی میکنه گاهی خیلی دوسش داشتم الان خیلی پشیمونم

حالا بداخلاق باشه یا نباشه انتخابی که شده شما هم بچه داری غصه خوردن درد رو دوا نمیکنه فقط خودتو پیر میکنه شاد باش که کمتر اذیت بشی