2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نشون نمیده؟

بنظرم نشون نمیده آخه میگی سوم پریود شدی دورت اگه حتی ۲۸ روز هم باشه تااازه فردا میشه موعد پریودت

صبر کن فعلا بنظرم جمعه یا شنبه بزار

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
یعنی نشون نمیده؟

نشون میده معمولا بذار

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

من دوستم ۲۷دی پری شده بود بعد ۲۷این ماه خبری نبود ک رف بی بی چک زد اولش منفی بوده بعد چن ساعت دیده مثبته و یه خط محو دیده شبش رف ازمایش داد دید بعععله بارداره!

من دوستم ۲۷دی پری شده بود بعد ۲۷این ماه خبری نبود ک رف بی بی چک زد اولش منفی بوده بعد چن ساعت دیده م ...

من هردوتا بارداریام 5-6روز قبل موعد +شد بی بی چک

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

چی شدی 

گذاشتی ؟نزاشتی؟

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
منفی شد😖😭 

منکه گفتم تا جمعه صبر کن؛ جمعه هم  با ادرار صبح بزن

حالا بازم بی بی چکت رو دور ننداز کامل خشک شه شاااید هاله بتدازل