2777
2789
عنوان

کرم پودر

120 بازدید | 14 پست

سلام من چندتامجلس عروسی پشت سرهم دعوتم که تاحدودی فامیل نزدیکن نمیخوام هزینه زیادی واسه ارایشگاه رفتن بدم تصمیم گرفتم یک کرم پودرخوب بگیرم که استفاده کنم درماکول خوبه به نظرتون تجربه استفاده ازش رودارین چه جوریه واسه استفاده عروسی ومهمونی خوبه یانه لطفاکمکم کنیدتجربه هاتون روبگین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هرکرم پودری استفاده میکردم قبلاخط لبخندم واضح میشددرصورتی که بدون کرم پودراینجورنیستم به همین خاطرپنج ساله فقط ضدافتاب استفاده میکنم مگه عروسی فامیل درجه یک باشه برم ارایشگاه که بازهمون مشکل روباکرمشون دارم واسه همین میخوام خودم یه کرم پودرعالی بخرم که الکی هزینه ارایشگاه ندم

درماگول من استفاده نکردم اما خیلی تعریفشو شنیدم عزیزم من استی لادر خیلی میپسندم اما یکم گرونه اورجین ...

استی لادراره خوبه یکی ازمعازه اشناهامون داره ولی رنگش تیره است یکم من پوستم روشنه مترسم بهم نیادشماچه قیمت خریدید

استی لادراره خوبه یکی ازمعازه اشناهامون داره ولی رنگش تیره است یکم من پوستم روشنه مترسم بهم نیادشماچ ...

من چند ماه پیش تو آف ۴۷۰ خریدم اما الانو نمیدونم خیلی بالا باید باشه

ممنون قیمت درماکول چنده کسی اطلاع نداره

عزیزم تو تاپیکا دیدم عسل گذاشتین خوب بود میخام استفاده کنم .؟؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز