79samin79 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 3313 عنوان صلوات 27 بازدید | 2 پست خانمای گل به نیت خانم ام البنین و فرج آقاامام زمان و شفای همه مریض ها و رواشدن حاجت ها هرکی هر چقدر دوست داشت صلوات بفرستهالتماس دعاازهمگی منم یادتون نرهالهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم همیشه لبخند بزن اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی 1397/11/30 | 17:06 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalegh عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 1052 من الان اومدم دکتر برا باردار شدن شما رو به خدا قسم خیلی برام دعا کنید خیلی محتاجم به دعاهاتون دعا کنید خدا نی نی بده به همه بعد به به من و خالم و خواهر شوهرم 😭یه صلوات برا حاجت من بفرستین لطفا
79samin79 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 3313 من الان اومدم دکتر برا باردار شدن شما رو به خدا قسم خیلی برام دعا کنید خیلی محتاجم به دعاهاتو ... انشاالله حاجت روا بشی گلم ناامید نباشینالهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم همیشه لبخند بزن اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی