2777
2789
عنوان

منم عاشق شدم😂

338 بازدید | 19 پست

ای مرد وقیح کجایی بیا که در عشقت سوختیم😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان جدي ميگيرين گزارشتو ميزنن والا

😨😂😂😂

زدم خنده و سرگرمی دیگه😄

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

وقیح چرا لغو دوستی زدی چرااااااااا 😂😂

😨😂😂😂 زدم خنده و سرگرمی دیگه😄

آلبوم عکس ملکه انگلیس رو براش فتح کن ...

شاید تو رو شایسته دونست که عاشقش باشی😐

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
فک کنم نیاز فوری به تیمارستان داشته باشی /:

ن من کارم از این حرفا گذشته  

حالا میاد نفرینت میکنه چهارتا هم فحشت میده که مسخرش کردی😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت