2777
2789
عنوان

مسخرم نکنیدا😔😔😔

726 بازدید | 63 پست

بچه هامشکلم رفتن به خونه پدرمه.برادرم طبقه بالای ساختمون میشینن.دختر۱۴ماهه دارم و توکل فامیل به خوش اخلاقی و شیرینی و خون گرمی معروفه.هروقت میرم به بابام سربزنم مشکلی نیس ولی مشکل ازوقتی شروع میشه که زنداداشم میاد پایین.ازقبل اینم بگم که زنداداشم دستش تو دعاست نه که خودش بنویسه میره میگیره و خودم قبل ازاینکه زنداداشم بشه ازش دعاپیداکردم.فک میکنم واسه دخترمنم دعانوشته باورتون نمیشه وقتی پامو میذارم خونه شروع میکنه به گریه کردن تاخودصبح نه میخوابه نه ساکت میشه ولی وقتی فقط خودبابام هست شب برمیگزدم خونه مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی اون هست شب میام خونه یعنی دخترم فقط زار میزنه اونم چه زاری گریه های عجیب.میخوام ببینم میتونم کاری کنم که باطل بشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب مگه زن داداشت خداست؟؟؟

یا مریضه که بخواد برای دخترتون دعا بذاره چی گیرش میاد؟؟

اینا همش خرااافاااته..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

۴ قل بخون فوت کن ب دخترت من شنیدم این خوبه برا باطل کردن سحر و اینا

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بخاطر این گفتم مسخرم نکنید شاید بگین خرافاتیم یاهرچی ولی اخه چرا هروقت با زنداداشم مواجه میشیم بعدش دخترم به کل عوض میشه من اینو خیلی وقته متوجه شده بودم چندوقت پیش همسرم گفت عزیزم دقت کردی وقتی زنداداشت میاد پایین آوا بهم میریزه دیدم بقدری این موضوع تابلو شده که همسرمم متوجه شده مردا اصوالا بی توجه هستن و بی دقت

خوب مگه زن داداشت خداست؟؟؟ یا مریضه که بخواد برای دخترتون دعا بذاره چی گیرش میاد؟؟ اینا همش ...

تو خودت دراكولايي!! اونم لابد يه چيزي هس كه بچه ميبيندش خوابش نميبره 😂