2777
2789
عنوان

بچم منزوی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 23 پست
فعلا کوچیکه ... اما میگن مادرانی که اجازه نمیدن بچه هاشون کارهایی که دوست دارن رو انجام بدن و همش او ...

من به بچم اجازه هر کاریو همیشه دادم

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
عزیزم مهد خیلی زوده براش باعث ترسیدن و  استرس گرفتن بچه میشه جدایی از مادر.... مهد برای 3 سال ب ...

اره اخه باید برم سر کار مجبورم

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به بچم اجازه هر کاریو همیشه دادم

خب پس خوبه این روندو ادامه بده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اره اخه باید برم سر کار مجبورم

نکن اینکارو که پشیمون میشی... ما توفامیل داشتیم کسیکه بچشو میذاشت مهد از 2 سالگی و میرفت سرکار ... بچش استرس گرفت و شروع کرد انگشتاشو مکیدن ... الان بااینکه 7 سالش شده هنوز موقع خواب انگشتاشو میمکه و فکش تغییرحالت داده و اومده جلو باید ارتودنسی کنه کلا دندوناش جابجا دراومدن .... بماند که چقدررر اعتماد به نفس این بچه از بین رفت و ازلحاظ روحی چقدر ضربه خورد ... بنظرت می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس بفکر سلامتی بچت باش اگر میتونی با خودت ببرش سرکار اگرم نه که قید کارکردن رو بزن تا وقتی بچت بالای 3 سال بشه و بتونه کمی درک کنه شرایط رو

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

نکن اینکارو که پشیمون میشی... ما توفامیل داشتیم کسیکه بچشو میذاشت مهد از 2 سالگی و میرفت سرکار ... ب ...

مجبورم من اروپام و تنها و باید کار کنم

مجبورم من اروپام و تنها و باید کار کنم

خداکمکت میکنه عزیزم حتما اونجا بسپرس به یه مهدکودک خیلی خوب با مربیانی که نذارن آب تو دل بچت تکون بخوره و احساس دوری از تورو داشته باشه ... ان شالله بچت طوریش نشه و بتونی به سلامت بگذرونی این دوره رو ... ولی اگر راه داشت با خودت ببرش سرکار ... خیلیا اینکارو میکنن

خداکمکت میکنه عزیزم حتما اونجا بسپرس به یه مهدکودک خیلی خوب با مربیانی که نذارن آب تو دل بچت تکون بخ ...

بله اما برای کار من غیر ممکنه اداری نیس بیمارستانه ممنونم ااز کمکت عزیزم