2777
2789
انگار گفتن ۲ هفته😑 حالا الان توی خصوصی دارم پاچه های نی نی یار رو میمالم ببینم میتونم دادگاه تجدید ...

😂😂😂😂همه ی سعیتو بکن😂

اخه تو نمیگی من سوالامو از کی بپرسم وقتی نیستی😭😭😭😭

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂همه ی سعیتو بکن😂 اخه تو نمیگی من سوالامو از کی بپرسم وقتی نیستی😭😭😭😭

درخواست دوستی بده قبول میکنم شماره ات رو برام بذار برات پیام‌ میدم عزیزم

marzi24 معلق 😐😐😐😐
خوبه عزیزم بیا بغلم ببوسمت ممنونم ازت که همیشه پیگیرمی و تا قط میشم برام تاپیک میزنی گلم❤💋❤💋 چون ...

ای جوووونم خوشگللللم 😍😍😍😍

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
خوبه عزیزم بیا بغلم ببوسمت ممنونم ازت که همیشه پیگیرمی و تا قط میشم برام تاپیک میزنی گلم❤💋❤💋 چون ...

چه جذبه اای داره چقدر جدیه ماشااله😁

خاله دیدی منو؟❤ تازه از خواب بیدار شدم😁

عزییییزم اره بالاخره دیدم روی ماهشد ببوس😘😘دختر من تازه خوابید 😐

خدا حفظ ش کنه برات

قربون دل مهربون ت دوستم

لطف داری عزیزم

یادته بهت می گفتم برای من و دوستم هاجر دعا کن حامله بشیم

دوستم بعد شش هفت سال حامله شده

روز تولدم خبر بارداری ش را شنیدم

خدا حفظ ش کنه برات قربون دل مهربون ت دوستم لطف داری عزیزم یادته بهت می گفتم برای من و دوستم هاجر ...

عزیزم خداروشکر انشالله بزودی قسمت تو گلم

marzi24 معلق 😐😐😐😐
الان چه وقت خوابه؟شب خوابش نمیبره

بیدارش کردم😈😈😈😈😈

ببرمش بیرون