2777
2789

چه زودم یه کاربری دیگه زدی👏👏👏

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ها چیه چیه؟ قرار نیست هرجور ما فکرمیکنیم بقیه باشن 😐😐😐😐

مگه من گفتم مث من فک کن 

ب من چه افکار بقیه فقط نظرمو دادم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
آها خدا خیرت بده پس من فکر کردم اوضاع مالیت توپه که انشالله باشه و بیشترم بشه

اوضاع مالیم توپ نیست

ولی اگر واقعا توی این شرایط بود تصمیم داشتم همینجوری کمکش کنم حتی به همسرمم گفتم و ایشونم قبول کرد

اما بچه نیستم که کسی بتونه رنگم کنه

مشخص بود دروغ میگه فقط میخواس پول بگیره

marzi24 معلق 😐😐😐😐
برا چند روز پیشه 

آره راس میگی ندیدم تاریخشو

چند وقت پيشم يه سوسك احمق كلي واسه من گزارش زده بود شپشو داغون 😁😂 به كوري چشمش هنوزم زندم و نفسسس ...

ایول راضیم ازت😂😂😂👍👍👍👍👍جانا سخن از زبان ما میگویی😁😁😁

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
عضویتم رو ببین

میدونستی علم غیب داشتی برا روز مبادا اینو زدی😆😆😆