2777
2789
نکنه چیه؟؟؟؟؟ آره همونم ربطی به اون قضیه نداره بخاطر تاپیک انتخابات قط شدم

تو اون تاپیک بودم ولی حرفی نزدم خب مگ مجبوری سیاسی حرف بزنی؟ فکر نمیکردم مخالف باشی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاباتتو ندیدم ولی نی نی یار گفته بود هرکی بگه بهش کمک میکنم یا بگه شاید راست میگه قطعش میکنم

عزیزم صبح توی اون تاپیک نی نی یار بود خودش داشت با استفاده از من اون زنه رو محک میزد

من عین خانمهای ساده دل پول ندادم بره

بهش گفتم ۳۹۰۰ میزنم به خساب دکتر دخترت خودم میام میبرمش دندون پزشکی ولی ازت چک میگیرم هر ۳ ماه ۱۳۰۰ باید بهم بدی خلاصه پیچوند و گفت چک نمیدم و این داستانا که دستش رو شد و نی نی یار قطعش کرد

تاپیک با عنوان شعله رو بخون

marzi24 معلق 😐😐😐😐
تو اون تاپیک بودم ولی حرفی نزدم خب مگ مجبوری سیاسی حرف بزنی؟ فکر نمیکردم مخالف باشی

😐😐😐😐 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
چند وقت پيشم يه سوسك احمق كلي واسه من گزارش زده بود شپشو داغون 😁😂 به كوري چشمش هنوزم زندم و نفسسس ...

😂😂😂😂

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
😐😐😐😐 

ها چیه ؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیزم صبح توی اون تاپیک نی نی یار بود خودش داشت با استفاده از من اون زنه رو محک میزد من عین خانمهای ...

آها

خدا خیرت بده پس من فکر کردم اوضاع مالیت توپه که انشالله باشه و بیشترم بشه

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
قربونت عزیزم من رو بد ترکوندن فک نمیکردم ترکیدنم اینجوری باشه خخخخ البته خوشحالم که بالاخره منم ترکی ...

الان پاچيدي رو در و ديوار؟😂

خدايي ني ني سايتو بايد بدن منو تو كنترات برداريم 😂

ها چیه ؟

ها چیه چیه؟ قرار نیست هرجور ما فکرمیکنیم بقیه باشن 😐😐😐😐