2777
2789
عنوان

نظرسنجی مهم

238 بازدید | 17 پست

اگه میشه نظرتو ثبت کن دوست گلم 🤩😊

تعداد رای : 45
نظرسنجی
بله
22
48%
خیر
23
51%

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

از وقتی اینستا مد شد و عکس گذاشتن تو نی نی سایت مردم شورشو در آوردن از غذاخوردنشونم عکس میزارن واقعا کار اشتباهیه

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

بله چرا که نه...دوس دارم تو شادی بقیه شریک باشم😍 

همش که نمیشه تاپیکا خیانت و کتک و دعوا باشه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیتونم دنیا رو فرش کنم  ولی میتونم خودم کفش بپوشم   پولداریه بقیه به من ربطی نداره    من خودم باید قانع و متواضع باشم  

من وضعم تو فامیل از همه بدتره  پس باید بمیرم از حسادت  ؟ نه  با تغییر دیدگاهم  راحت زندگی میکنم   

همیشه هم امیدوارم خدا بهم بده

خدایا شکرت. 

اوضاع اقتصادی یه بحث

با صدای بلند زندگی کردن  هم یه بحث 

دومی بنظرم از اولی مهم تره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از وقتی اینستا مد شد و عکس گذاشتن تو نی نی سایت مردم شورشو در آوردن از غذاخوردنشونم عکس میزارن واقعا ...

ب نظر منم اشتباهه ..من خودم مشکل مالی ندارم الحمدلله ولی خیلی ناراحتم از این کار چون خیلیا با دیدن این عکسا حسرت میخورن و آه میکشن تو این گرونی

اگه نظرخواهی باشه بنظرم خوبه

ولی خزش نکنن دیگه😄

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
از نظر من که هیچ مشکلی نداره.خیلیم خوبه

هرکی یه نظری داره ممنون دوست خوبم ...هدفم از این نظرسنجی اینه که ببینم واقعا چقد رضایت دارن کاربرای نی نی سایت از این کار

ب نظر منم اشتباهه ..من خودم مشکل مالی ندارم الحمدلله ولی خیلی ناراحتم از این کار چون خیلیا با دیدن ا ...

منم تا حالا نذاشتم و خداروشکر اصلا هم مشکل مالی ندارم ولی با حرف شما مخالفم.اینجوری باشه ادم اصلا بیرون هم نباید بره چون همه جا پر از مغازه هست و ادم ممکنه هزارتا چیز ببینه که نتونه بخره دلیل نمیشه

مگه بچه کوچولو ایم که هرچی دست هرکی ببینیم بخوایم؟

ب نظر منم اشتباهه ..من خودم مشکل مالی ندارم الحمدلله ولی خیلی ناراحتم از این کار چون خیلیا با دیدن ا ...

دقیقا من خودم  بارها تاپیک دیدم با عنوان غذا میوه خشک شیرینی یاخیلی چیزهای دیگه خب بیشترخانوما حاملن شاید ویار کنن و نتونن تهیه کنن بخورن خیلی بده واقعا

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
هرکی یه نظری داره ممنون دوست خوبم ...هدفم از این نظرسنجی اینه که ببینم واقعا چقد رضایت دارن کاربرای ...

در کل اونقدر برام مهم نیست که بخواد باعث رضایت یا نارضایتیم بشه  

هرکی هرچی میخره مبارکش باشه اونایی هم که نمیخرن خدا براشون بیشتر کنه ایشالا بتونن

الان وضع مالی همه خراب شده نخاییم بگیمم همه باید بگیم اکثرا بعضیا تنها خریدشون همین خریده عید به عیده باهمون ذوق میکنن و خوشحالن توکل سال کم کم پس انداز میکنن دوست من شوهرش کارگره ولی شده ماهی ده تومن جمع میکنه اخر سال یه مانتو یا کفش یا یه چیز نو میخره باهمونم خوشحاله اینکه خوشحالیشونو بابقیه به اشتراک بزارن چیز بدی نیست تاجاییم که من دیدم اکثر خریدایی که گذاشتن قیمت نجومی نداشته که کسی حسرت بخوره. یادبگیریم باشادی بقیم خوشحال باشیم.

منم تا حالا نذاشتم و خداروشکر اصلا هم مشکل مالی ندارم ولی با حرف شما مخالفم.اینجوری باشه ادم اصلا بی ...

نه گلم بچه نیستیم اما باورکن شاید یه چیزی که برا ما عادیه برا یه نفر دیگه حسرت باشه ..اگه چیزی میخریم یا کادویی میگیریم لزومی نداره پخش کنیم همین که خودمون خوشحالیم کافیه