ب نظر منم اشتباهه ..من خودم مشکل مالی ندارم الحمدلله ولی خیلی ناراحتم از این کار چون خیلیا با دیدن ا ...
منم تا حالا نذاشتم و خداروشکر اصلا هم مشکل مالی ندارم ولی با حرف شما مخالفم.اینجوری باشه ادم اصلا بیرون هم نباید بره چون همه جا پر از مغازه هست و ادم ممکنه هزارتا چیز ببینه که نتونه بخره دلیل نمیشه
مگه بچه کوچولو ایم که هرچی دست هرکی ببینیم بخوایم؟
الان وضع مالی همه خراب شده نخاییم بگیمم همه باید بگیم اکثرا بعضیا تنها خریدشون همین خریده عید به عیده باهمون ذوق میکنن و خوشحالن توکل سال کم کم پس انداز میکنن دوست من شوهرش کارگره ولی شده ماهی ده تومن جمع میکنه اخر سال یه مانتو یا کفش یا یه چیز نو میخره باهمونم خوشحاله اینکه خوشحالیشونو بابقیه به اشتراک بزارن چیز بدی نیست تاجاییم که من دیدم اکثر خریدایی که گذاشتن قیمت نجومی نداشته که کسی حسرت بخوره. یادبگیریم باشادی بقیم خوشحال باشیم.
منم تا حالا نذاشتم و خداروشکر اصلا هم مشکل مالی ندارم ولی با حرف شما مخالفم.اینجوری باشه ادم اصلا بی ...
نه گلم بچه نیستیم اما باورکن شاید یه چیزی که برا ما عادیه برا یه نفر دیگه حسرت باشه ..اگه چیزی میخریم یا کادویی میگیریم لزومی نداره پخش کنیم همین که خودمون خوشحالیم کافیه