2777
2789
عنوان

بورسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 33 پست
مرکز مشاوره های رایگان هم هست ، بعضی ها هم ۵۰ اینا میگیرن بعضی ها هم ۳۰۰ اینا ، بستگی داره ، شما الا ...

اها ممنونم انشالله بتونم پیدا کنم

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترا عزیزم

اوه ایول خداکنه منم بتونم برم:( اطلاعی راجبع بورس  دانشگاهای اونجا ندارن؟

ببخشید هی سوال میپرسم🙈

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
لیست رو از تو سایت وزارت علوم در بیار ، زنگ بزن بهشون عزیزم.

مرسی یه دنیا پس باید برم سایت وزرات علوم

استارتر هنوز دنبال اپلای  هستی؟!میواشتم باهات مشورتl کنم

اره عزیزم ولی فهمیدم گرفتن فاند تو کارشناسی خیلی رقابتیه.جانم اگه کمکی ازم بربیاد خوشحال میشم

اره عزیزم ولی فهمیدم گرفتن فاند تو کارشناسی خیلی رقابتیه.جانم اگه کمکی ازم بربیاد خوشحال میشم

من برای ارشد میخوام یا دکترا. میخواستم بیینم از کجا شوغ  کنم. اپلای ابرود خوندم. فقط نمیدونم کج مینویسه فاند دارند یا نه؟!

من برای ارشد میخوام یا دکترا. میخواستم بیینم از کجا شوغ  کنم. اپلای ابرود خوندم. فقط نمیدونم کج ...

برای ارشد و دکترا راحت تر فاند میدن مخصوصا دکترا

چه کشوری مدنظرته؟مدرک زبان برای بورسیه خیلی واجبه مگر اینکه دانشگاه بگه نیازی نیست که من کم دیدم اکثرا همشون ایلتس یا تافل میخوان.هر چی روزمه قوی تری داشته باشی شانس بورسیه گرفتنت بالاتر میره داشتن مقاله و معدل بالا و اینا هم امتیازه خیلی خوبیه...

فاند رو خود دانشگاه تو سایتش میزنه که هرماه چقد کمک مالی میکنه مثلا بعضی دانشگاها فول فاند بعضی ها تخفیف تو شهریه یا بدون شهریه یا کمک مالی اینارو به انگلیسی نوشته میتونی بخونی

یه پیج معرفی میکنم هر سوالی داشته باشی راهنماییت میکنن اینستا داری؟

برای ارشد و دکترا راحت تر فاند میدن مخصوصا دکترا چه کشوری مدنظرته؟مدرک زبان برای بورسیه خیلی واجبه ...

هنوز تصمیم نکرفتم راحب کشور هرجا راحت تر بورس شمم رشته ام کشاورزی عع.  ادرس پیج میدی؟!

هنوز تصمیم نکرفتم راحب کشور هرجا راحت تر بورس شمم رشته ام کشاورزی عع.  ادرس پیج میدی؟!

این پیج بپرسی خودش میگه کدوم کشور و چه دانشگاهی 

https://instagram.com/easyapply.ir?igshid=9b65froph4u8