دوستای عزیز کسی شرایط گرفتن بورسیه رو میدونه اینکه کدوم کشور بهتره هم از نظر امنیت هم خرج و مخارج ارزون مثلا من از چن نفر شنیدم که المان خوبه ولی خب خیلی سخت میشه بورس شد بنظرتون برای کارشناسی شانس خوبیه یا ارشد؟ چه رشته هایی بیشتر بورس میکنن شنیدم رشته های تحقیقاتی و مهندسی بیشتر براشون مهمه ولی من الان ترم دوم مترجمی زبانم یعنی همچین رشته هایی رو بورس نمیکنن!؟ و اینکه چه توانایی های براشون مهمه که بیشتر رو اونا کار کنم مثلا داشتن ایلتس وتافل با نمره خوب امتیاز و برای بعضی از کشورا واجبه که دنبالشم و اینکه معدل بالا هم از شرایطشه که دبیرستان معدل خوبی داشتم ولی متاسفانه معدل چشم گیری تو دانشگاه ندارم مقاله و اینا هم ندارم و سررشته ای توش ندارم چندین وب سایت سر زدم اما دوس دارم تجربه های دیگران رو بدونم اگه تجربه ای در این زمینه خودتون یا فامیل و اشنایانتون دارین دریغ نکنید بی نهایت ممنونم❤😇
تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
واسه کارشناسی و ارشد که فاند نداریم یعنی داریم ولی واسه یک درصد نوابغه!میمونه دکترا که اونم باید رزومه قوی داشته باشی و استادی پیدا کنی که تو زمینه کاری شما باشه و حاضر بشه که بهت فاند بده!
یک موسسه اعزام زنگ بزنی ، راحت تر به نتیجه درست میرسی
ولی کلا بورس تنها معدل مهم نیست و معدل بخشی از اون هست ، نمره زبان ، شرایط تحصیلی شما ، رزومتون ، پرونده های کاری ، هدفتون ، کارایی که انجام دادی تو زندگیتون برای فعالیت های اجتماعی ، هنرهایی که دارید ، مدارک متفرقه و .... نقش دارن
با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
بله درست گفتین زنگ بزنی درست راهنمایی میکنن؟چنتا فرم پر کردم ولی جوابش که فرستادن منتهی به مشاوره ها ...
مرکز مشاوره های رایگان هم هست ، بعضی ها هم ۵۰ اینا میگیرن بعضی ها هم ۳۰۰ اینا ، بستگی داره ، شما الان میخوای کسب اطلاعات کنی ، پرونده نمیخوای تشکیل بدی و اینکه کسی از موسسات برای بورسیه اقدام نمیکنن و میگن نمیشه
با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍