2777
2789

اگه مشکل واقعا از زانو باشه نه

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش چ‌دکتری برم

ارتوپد عزیزم

اگه شهرتون داره فوق تخصص زانو

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

ما سه تا بچه ایم هر سه تایمون پاهامون پرانتزیه یعنی اگه مامانم ده تا بچه میورد هر ده تا پرانتزی بود واسه بچه آخری خیلی تلاش کردیم از بچگی تحت نظر دکتر و ورزش بود ولی بازم فایده نداشت اون بزرگ شده بازم پرانتزیه

ژنتیک و محیط برای دخترا بیشتر سبک حجاب اسلامی و پوشیدن مانتو و روسریه که بدن آفتاب نمیبینه دچار کمبود ویتامین میشه من خودم که همیشه پا درد دارم   

اینم از برکات اسلام و حجاب اسلامیه 

عزیزم باید اول بری پیش دکتر تا مشخص بشه تا چ حدیه زیاده کمه اگه زیاد نباشه اصلاح میشه اگه خیلی شدید باشه باید جراحیش کنی پاتو اگه یه دکتر متخصص نمیشناسی من میتونم بگم بری پیش دکتر ایمان محمد پور که کارشون عالیه

سلام! من تجربه‌ش رو از نزدیک دیدم. یکی از دوستانم پای پرانتزی داشت و مدت‌ها با ورزش و فیزیوتراپی تلاش کرد که مشکلش حل بشه. ولی به نتیجه‌ای نرسید و در نهایت مجبور شد عمل کنه. بعد از جراحی و یه دوره فیزیوتراپی، وضعیتش خیلی بهتر شد و راحت‌تر راه می‌رفت.

ورزش و فیزیوتراپی می‌تونه به تقویت عضلات و کاهش درد کمک کنه، اما برای اصلاح کامل زاویه پای پرانتزی معمولاً نیاز به جراحی هست. البته همه چیز به شدت مشکل بستگی داره و ممکنه در بعضی موارد ورزش و تمرینات کمک‌کننده باشه، ولی برای اصلاح دقیق‌تر معمولاً جراحی توصیه می‌شه. اگر این مشکل رو داری، بهتره با یه متخصص مثل دکتر میرزاصادقی مشورت کنی تا بهترین راه‌حل رو پیدا کنی.