بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعیه چند وقت که بگذره بی خیال میشه ، پسره منم خیلی گاز میگرفت ، خیلی هم شدید بود ، بیشترش به خاطر دندون در اووردن هست که خارش و درد عصبیش میکنه و میخواد یه چیزیو زیره لثه یا دندوناش تیکه پاره کنه 😂😂😂 چند ماه تحمل کن
یبار که گازت گرفت بشین گریه کن.کلی آخ و اوخ کن بگو تا ناراحت بشه اگه پدرشو بیستر دوست داره ایشون ای ...
به نظرم این کارو نکنه بهتره ، چون این قضیه یه جوری برای بچه ی یکساله غیره ارادی و غریزیه ، اگه ببینه کسی که دوسش داره، از کارش داره گریه میکنه به نظرم خیلی روحشو ناراحت میکنه ، دست خودش که نیست درد داره ، خودم وقتی پسرم از درد و خارش عصبی میشد خودم عطف دستمو میزاشتم دهنش تا گاز بگیره آروم شه😂😂
من که مشکلی ندارم ولی اطرافیانم اذیت میشن یه موقع بچشون رو گاز میگیره
خوب خودت بهشون اخطار بده دیگه ، منم خونمون مهمون میومد اول از همه توی جمع اعلام میکردم که مراقب بچه هاتون باشین که پسرم چون لثه اش میخاره امکان داره گاز بگیره ، دیگه کاری نمی تونی بکنی باید دست به عصا باشی تا این دوره بگذره دیگه
😂😂😂😂😂همیشه بهم میگه بچه وقتی اولین بار ی کاره بدی کرد باید یه دونه بزنیش دیگه یادش بره آقامون هم وقتی فهمیدد عصبی شد و گفت ب دخترت بگو کمتر اذیتش کنه تا گاز نگیره
ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....