2777
2789
عنوان

خونه تکونی😖

264 بازدید | 23 پست

سلام دوستان شاید خنده دار باشه 

اما چون استراحت مطلقم شوهرم کارگر کرفته برا خونه تکونی 

اولین باره تو همچین شرایتی ام روم نمیشه بگم چکارکن چکار نکن  اولین بار چیکا کردین 

خداروشکر

رو شدن نداره

بالاسر کارگر وایسا وگرنه تمیز نمیکنه

تقریبادماهی یکبار کارگر میاد خونم البته از زمان مجردیم میومد خونمون و دیکه کاملا میشناسمش اونم میدونه من چه کارایی میخوام ازش

ولی خلاصه هی بالاسرش برو بگو این کابینتم تمیز کزدی؟ 

پشت فلان چیزو گشیدی؟ و...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای

مثل مامان من

موقعی ک مجرد بودم

کارگر میگرفت

بعد کاراشو بمن میگفت

میگفت کمکش کن گناه داره😐😐😐

تازه کارگره یوقتا بچشم میاورد

بچشو نگه میداشتیم صبحونه بده ناهار بده😐😐😐

رو شدن نداره بالاسر کارگر وایسا وگرنه تمیز نمیکنه تقریبادماهی یکبار کارگر میاد خونم البته از زمان ...

اتفاقا اصلا نمیتونم  اینطوری حرف بزنم سنشم زیاد جای مامانمِ

خداروشکر

وا خجالت نداره منم میارم هر جا رو تمیز کرد پشتش برو نگاه کن اگه لازم بود بگو تکرار کنه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
وای مثل مامان من موقعی ک مجرد بودم کارگر میگرفت بعد کاراشو بمن میگفت میگفت کمکش کن گناه داره😐� ...

خخخخخ من به مامانم گفتم اون بهش گفته ترتیب کارارو اماکلی گفته دیگه

خداروشکر
اول کترهایی ک داریو لیست کن بده دستشون بگو شرمنده اینا کارای منه.لیست کردم ک راحت باشین 

مثلا میخوام تمام سالن تی و جارو بشه . بنویسن یالن تی و جارو ؟

فرش شامپو فرش بشه

خداروشکر
من خودمم دلم نمیاد اصلا ب کسی بگم این کارو کن اون کارو کن حس بدی بهم دست میده

واقعا نمیتونم. هرچیم ادم بگه پول میگیره اما واقعا روم نمیشه .جای مادرمِ

زنگ زدم به مامانم گفتم اینارو بگو . اونم گفته بازم نمیدونم حالا الان میرسه احساس ادمی و دارم میخواد براش مهمون بیاد خونش به هم ریختس

خداروشکر