2777
2789

عزیزان امروز ۸ هفته تموم میشه و میرم توی ۹ هفته...الان یک لک قرمز خیلی کوچیک رو دستمال دیدم...دارم دق میکنم....تورو خدا کمکم کنید...خدا بعد چند سال این نی نی رو بهمون داده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید سونو بشی عزیزم. آخرین بار کی سونو دادی؟ هماتوم نداشتی؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

برو دکتر ولی منم اینطور شدم رفتم دکتر گفت مشکلی نیست ولی حتما برو والا شوهرمن‌زنگ زد اورژانس اومد یکم خیلی کوچیک خون اومده بود دیگه همه رو خبر دار کرد بعدش مادرشوهرمم عصبانی شد رک‌گفت نریدن که به خونت هی جارو برقی میکشی کفو تمیز میکنی گفت حق نداری دست بزنی میگم دخترم بیاد هرهفته کاراتو بکنه 😁منم بخوربخواب و بازار و تفریح بودم 

خوشبختی یعنی بگی مامان وبشنوی جانم ❤️همینو بس😘فدات بشم مامان قشنگم 😍❤️❤️
به خاطر چند سال حامله نشدم دکتر برام شیاف داده یکی صبح و یکی هم شب...الان بعد شیاف گذاشتم این لک رو ...

شاید جایی رو زخم کردی

لکه ش قرمز روشنه یا قهوه ای؟

عزیزم مطلقا استراحت کن. زیاد حرکت نکن. کار سنگین نکن. و اینکه زنگ بزن دکترت یا برو دکتر

ولی بازم میگم استراحت مطلق تا دکتر بری