2777
2789
عنوان

دوستای خوبم لطفا کمک+عکس پست اول

218 بازدید | 24 پست

برای روز مادر این جوری گلو بدم درست کنن قشنگه بعد شما تاحالا اینجوری گل سفارش دادین چقد دراومده براتون 

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی این که کار نداره خودت درست کن من همیشه میرم بازار گل یه دسته گل بزرگ میخرم میام تو خونه تزیینش میکنم اینقد باکس های قشنگ اومده واسه تولد شوهرم ۳۰ تا گل رز ماتیکی خریدم ۳۰ هزار تومان البته مال چند ماه پیشه این قیمت یه باکس هم خریدم کفش اسفنج گذاشتم و گل ها رو تزیین کردم خیلی هم شیک شد

من اره برا خودم تابستون گرفتم 20 تومن

چ قیمت خوبی

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
بنظرم خیلی سادس  زیبا نیس چندان

بله نظرشمام مورد احترامه ولی مامانم بیشترچیزای ساده دوس داره دوستم

خدایی این که کار نداره خودت درست کن من همیشه میرم بازار گل یه دسته گل بزرگ میخرم میام تو خونه تزیینش ...

چ خوب کاری میکنین منم میتونم این کارارو بکنم ولی متاسفانه امکانش نیس

خب قیمتش همینه دیگ یه جعبس با دو تا گل.کدوم شهری من جعبشو دارم بی استفاده گذاشتم کنار.من تهرانم

مرسی

گلم من قمم

این مدلم خیلی دوست داره ولی نمیدونم چقد در میاد

این مدلم خیلی دوست داره ولی نمیدونم چقد در میاد

عزیزم این مدل قشنگ تره بنظرم

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
چ خوب کاری میکنین منم میتونم این کارارو بکنم ولی متاسفانه امکانش نیس

من دسته گل عروسیم رو هم خودم درست کردم با تاج گل ک دسته گل روز فیلم اسپرتم اینقد شیک شد 😊😊😊😊 تو ارایشگاه و اتلیه همه عاشقش شدن تعریف از خود نباشه واقعا عالی بود واسه دوستمم دسته گل عروسیش و درست کردم زنگ زد بعدش کلی تشکر کرد گفت همه گفتن چه شیکه