2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیتونم تنهایی سکوت برام عذاب اوره اصلا بدون همسرم نمیتونم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من دلم خواسته ولی نمیزاره یا جوری میگه باشه که پشیمون بشم مردا اصلا دوست ندارن زناشون این حسو بکنن میخوان اگه حسی بود بتونن خودشون کمک کنن خوب بشیم

دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد
منم همینطور  انقدر قبول نکرد آخر سر دعوا شد و سر اون باهام حرف نمیزنه😁😐

😂😂😂😂ایول خیلی باحالی

مال منم اولش باورش نشد ک گفتم بعدش ناراحت شد

ولی دلش شکست

اما منم حالم خیلی بد بود واقعا خیلی....

ادم احتیاج داره گاهی تنها باشه یا با دوستاش

ک متاسفانع بعضیا نمیفهمن

😂😂😂😂ایول خیلی باحالی مال منم اولش باورش نشد ک گفتم بعدش ناراحت شد ولی دلش شکست اما منم حالم خ ...

منم حالم روبراه نیست

اونم همیشه دوست داره کمکم کنه

بهش گفتم غریبه نیست که من فقط یکم با خودم خلوت کنم فکر کنم درست میشه

Dance me to the end of Love...
منم حالم روبراه نیست اونم همیشه دوست داره کمکم کنه بهش گفتم غریبه نیست که من فقط یکم با خودم خلوت ...

معلومه ک درست میشه

اگه بذارن ادم باخودش خلوت کنه بدونه چند چنده

اصلا چی میخاد

اونموقه بهتر میشه اوضاع

اره انگار

منکه شوهرم میگه وقتی اینجور میشی احساس ضعف میکنم که میخوای کنارم نباشی منم دیگه سعی کردم این حسو بزارم کنار

دلم برای همه دوران باتوبودنم تنگ شده عشق فقط مادر هیچ کسی لیاقت دوست داشتن را ندارد جز تو قول میدهم زود کنارت بیایم و باهم بازهم دل هایمان را التیام بخشیم همه قلبم متعلق به توست دوستدار همیشگیت تنها دخترت که بارفتنت تنهاتر شد