2821
2789

خانم شعله شما اصلا جواب منو نميدي

من پرسيدم چرا اينقدر گرون توضيح دادم درباره بيهوشي و دندانپزشك اطفال و ...

شما فقط ميخواي پولو بگيري دنبال راه حل نيستي

بچه ها خواهشا پاي اين چيزارو باز نكنيد

از فردا همه ميان اه و ناله و درخواست پول ميكنن

عمرا قبول کنن

اگر خودشو ثابت کنه میدم

حضوری قرار میذاریم بچه اش رو میبینم بعد میبرمشون مطب دندونپزشکی پول رو میدم به دکتر

ازشون هم ۳ تا چک به مبلغ ۱۳۰۰ میگیرم 

فقط اگر سر موقع پول نشد من خودم رو کنار میکشم

شعله موافقی؟

.Pain🔥you made me a believer

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نی نی یار واقعا گلی . منو که از حماقت نجات دادی نزاشتیم به کسی اینجا کمک کنم . حتی اگر قطع دسترسی م ...

عزیزم شما بزرگ شدی واقعا از کامنتت گریه م گرفت .ما هر چی ک سرمون بیاد از خودمونه .مسلما شما ب سنی رسیدی ک خوب و بد و تشخیص بدی .خودتو باور کن

نه این خوبه چرا جای این که ماهی بدن ماهیگیری یادش ندن

ممنون عزیزم داشتم عذاب وجدان میگرفتما خدا روشکر ک قطعش نمیکنید😘😘

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
سه قسط .واقعا من اگه در توانم بود ماهی ۱۳۰۰قسط بدم .میومدم اینجا؟حقوق همسرم ۱۲۰۰ و ۸۰۰قسط داریم .منط ...

نمیخوای گوش بدی اگه واقعا راستگو بودی بهت گفتم بانک صادرات یه برگه هزینه ازپزشک ببری کل هزینه روبااقساط طولانی باتوجه به درآمدتون میده خودم برابچم گرفتم

🩷🩷

اگر خودشو ثابت کنه میدم حضوری قرار میذاریم بچه اش رو میبینم بعد میبرمشون مطب دندونپزشکی پول رو میدم ...

مرضي جان مثل اينكه شهر خواهر گيسو هستن

گفتن بازخواهرشون بره بازم قبول نكردن

مطمينم ريگي به كفشش هست

نمیخوای گوش بدی اگه واقعا راستگو بودی بهت گفتم بانک صادرات یه برگه هزینه ازپزشک ببری کل هزینه روبااق ...

دقیقا تو اون تاپیک ریپلای کردم شما رو گفتم این همه پیشنهاد . چرا یه کدومش رو نمیری ؟

اینجا فرمودند زیراب نزنم !

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز