2821
2789
قطع میکنم همه رو

اووووف😂😂😂امروز چن نفر مفقود الاثر میشن.

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
چرا از فردی تحت عنوان وقیح ک عکس کاربرای سایت و ک ب شما اعتماد کردن و عصو شدن و پخش میکنه .چرا از او ...

ایشون رو هم شکایت کردیم ولی دلیلی داره که فتا نتونسته کاری کنه فکر نکنین شما رو هم نمی تونه پیدا کنه شاید اون کاربر ایران نیست وگرنه فتا خیلی زود رسیدگی میکنه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما حق دارید .ولی این ی سایت عمومیه و برای مردم ساخته شده چرا نتونیم ازش استفاده کنیم و از همنوع خود ...

اینجور کمک خواستن افتخاری هم نیست کلی راه دیگه هم هست

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
چیش خطرناکه؟اگر سر موقع پول رو پس بدی سفته هات رو تحویل میگیری مگه میخوای دیگه ندی؟ شوهرت دسته چک د ...

میخاد پولی برنگردونه عزیزم مفت میخواد

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
چرا از فردی تحت عنوان وقیح ک عکس کاربرای سایت و ک ب شما اعتماد کردن و عصو شدن و پخش میکنه .چرا از او ...

چون شکایت از ایشون به پلیس فتا معنی نداره . ب ی پلیس بگی وقیح عکسهای ما رو از سایت  ( که خودمون توش گذاشتیم ) کپی کرده و میذاره، اول یه فصل میخندن . بعد هم میگن برین بیرون مزاحم کارمون نشین .

عکس گذاشتن توی سایت عمومی فقط مسئولش کسی هست که اول از همه گذاشته . یعنی کاربرها☺☺☺

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چیش خطرناکه؟اگر سر موقع پول رو پس بدی سفته هات رو تحویل میگیری مگه میخوای دیگه ندی؟ شوهرت دسته چک د ...

بدهیش ۳۹۰۰ هست؟

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
بپرسین ما به دستور فتا مجبوریم اینطوری عمل کنیم این قانون سایت هست چرا بی اجازه پول میگیرین از کارب ...

شما بگو چطور اجازه بگیرم .منم میگم چشم .فقط صحبت کنیم آخه با قطع کاربری ک چیزی درست نمیشه 

ایشون رو هم شکایت کردیم ولی دلیلی داره که فتا نتونسته کاری کنه فکر نکنین شما رو هم نمی تونه پیدا کنه ...

سلام خانوووم.

مگه نگفتید کاربرهایی که کمک میکنن و تشویق میکنن قطع دسترسی میشن ؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بعد هم کاری که شما میکنین اخطار خود فتا هست که هیچ کس اجازه نداره کمک مالی دریافت کنه و فوری رسیدگی میکنن اما عکسها متاسفانه خود کاربرا میذارن تو مکان عمومی

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

پوووفففف، این یه سایت عمومی گروه خصوصی تلگ رام که نیست، بعدشم آدم عاقل عکس شخصی شو توفصایی که کسی رو نمیشناسه پخش نمیکنه، یکم فکر کن، هرکی هم اینکارو کرده خودش باید پاسخگو باشه نه سایت

کاربرا غلط کردن عکس میذارن من عضو نبودم هم میومدم نی نی سایت همه تاپیک ها و عکس ها بود.... 

تو کل دنیا میتونن ببینن چه عضو باشن چه نه... 

هرکسی میتونه اسکرین بگیره همه جا هم پخش کنه! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ایشون رو هم شکایت کردیم ولی دلیلی داره که فتا نتونسته کاری کنه فکر نکنین شما رو هم نمی تونه پیدا کنه ...

من نمیترسم چون حرفام همش با سنده .و پلیس فتا هم نمیتونه بگه چرا .هر کاربری ک کمکی کرده با رصایت خودش بوده .و بخاطر حس نوع دوستی و همدردیش.

شما بگو چطور اجازه بگیرم .منم میگم چشم .فقط صحبت کنیم آخه با قطع کاربری ک چیزی درست نمیشه 

من اگ جات بودم

مسلما واس حال دخترم حتی اگ شده بود میرفتم کارگری!!!!! 

اون گوشی هم میفروختم

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
همنوعت رو بصورت رودررو ببین و کمک بخواه نه زیر زیرکی

عکس شناسنامه نمیده ولی اون عکس ضایع رو ک اون قسمتش پیداس راحت دوبار میفرسته با افتخارم میگه لباس زیر ندارم با خنده

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز