2821
2789
عکس شناسنامه بچه تو  و خودتوصدها نفر خواستن ندادی اگه چیزی باهات نبود میدادی من خودم شخصا ازت ع ...

من که کلا کاری ندارم اما نه عکس شناسنامه میده نه سفته در ازای وام، چی بگم آدم گیج میشه

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
اصلا راست و دروغش مهم نیست نباید اینجا درخواست کمک مالی بهشون بشه

یعنی این همه تاپیک زدید انگار نه انگارشونه لطفا با کاربرهایی ک توجه ب حرفتون ندارن محکم تر برخورد کنید عزیزم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه من ی سوال از شما بپرسم

بپرسین

ما به دستور فتا مجبوریم اینطوری عمل کنیم این قانون سایت هست چرا بی اجازه پول میگیرین از کاربرا؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام دسترسیتون بسته میشه اگر طرفداری کنید از کسی که پول میخواد

خدا خیرت بده شما باعث شدی منم از سادگی در بیام

به یکی کمک کردم اونم بعد گفته شما که بهم پیام دادی تو خصوصی رفتم بررسی کردم دیدم دروغ بود سند و مدرکم دارم .

بقیه رو قبل کمک بررسی کردم همشون دروغه 

چرا از فردی تحت عنوان وقیح ک عکس کاربرای سایت و ک ب شما اعتماد کردن و عصو شدن و پخش میکنه .چرا از او ...

کسی که با احساس و پول مردم بازی کنه جرم نیست ؟

چرا بحث رو منحرف می کنی 

چرا از فردی تحت عنوان وقیح ک عکس کاربرای سایت و ک ب شما اعتماد کردن و عصو شدن و پخش میکنه .چرا از او ...

اون خانما خودشون عکس با میل خودشون میذارن.

و با عقل سلیم و آگاهی ک امکان شات گرفتن عکس هست

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
سفته و هر بچه ایی میدونه ک خطرناکه و نمیده .وام هم اقساط کم و بلند مدت بله

چیش خطرناکه؟اگر سر موقع پول رو پس بدی سفته هات رو تحویل میگیری مگه میخوای دیگه ندی؟

شوهرت دسته چک داره؟

۳۹۰۰ رو میتونه طی ۳ قسط ۱۳۰۰ برگردونه؟

.Pain🔥you made me a believer

کسی که با احساس و پول مردم بازی کنه جرم نیست . چرا بحث رو منحرف می کنی 

از صبح هی وقیح وقیح میکنه دلسوزی جمع کنه و بحث منحرف شه عجب ادمیه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

اون به شما ربطی نداره فعلا شما که نقدی کلاهبرداری میکنی از نظر من واجبتری رسیدگیت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز