2821
2789

با سلام به خانم های گل🌹، 👇

هر کس خط همراه اول داره (اپلیکشن رسمی همراه من ) رو از بازار دانلود کنه و بعد واردش نشه فقط بزنه رو این لینک

http://my.mci.ir/user/clubInvitation?invId=MNm2z8rG

بعدش وارد برنامه همراه من شه و مشخصات و شماره شو وارد کنه  اگه رمز خواست بزنه زیرش فراموش شدن رمز بعد وارد که شد همون اول نوشته اینترنت هدیه اون بزنه و بعد وارد قسمت امتیاز گیری بشه اونو بزنه بعد قسمت جایزه ها و اونجا جایزه شو انتخاب کنه ....

من خودم۱۰ گیگ جدا و  ۲۵ گیگ جدا اینترنت ۳ ماهه گرفتم، خداشاهده یک ریالم کم نمیکنه ...

لطفا انجام بدین اینترنت گرفتین لطفا برام "صلوات و فاتحه برای اموات تازه گذشته ام " بفرستین.

با تشکر و 🙏التماس دعا🙏 سوالی داشتین درخدمتم

دکتر کسری ثابتی ..کارش عالی پیجش عکسهای عملهاش هست  من پیشش عمل نکردم ولی میشناسمش با طراح طب هم همکاری داشت 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر کسری ثابتی ..کارش عالی پیجش عکسهای عملهاش هست  من پیشش عمل نکردم ولی میشناسمش با طراح طب ه ...

اره منم كاراشونو ديدم و نوبت عمل گرفتم 

اما امشب يه خانومي دلمو خالي كرد عكسشو فرستاد برام بينيش خيلي بدشده بود،يعني قبل از عملش بهتربود

هم خودش و دوستش،ميگفت افراد زيادي هم تو مطبشون ديدم كه ناراضي بودن

حالا نميدونم چكاركنم :(

اره منم كاراشونو ديدم و نوبت عمل گرفتم  اما امشب يه خانومي دلمو خالي كرد عكسشو فرستاد بر ...

چند بار دیگه برو مطبش

تا مطمئن نشدی عمل نکن

هر دکتری ناراضی داره درصدشو در نظر بگیر و علت ناراضی بودنشون

دکتر کسری ثابتی ..کارش عالی پیجش عکسهای عملهاش هست  من پیشش عمل نکردم ولی میشناسمش با طراح طب ه ...

منم اول رفتم طراح طب

پرسيدم من چجوري ازبين ٧تادكتر انتخاب كنم گفتن همه دكترا ماخوبن

ديگه پي ام دادم شعبه دوم طراح طب گفت اولويتتو بزار با دكتر سماواتي ثابتي رحمتي

كه اقدام كردم براي عمل با ثابتي كه امشب اون خانومه ترس انداخت به جونم:(

چند بار دیگه برو مطبش تا مطمئن نشدی عمل نکن هر دکتری ناراضی داره درصدشو در نظر بگیر و علت ناراضی ب ...

اخه تهران نيستم هر روز برم كه :(((

اره هردكتري ناراضي داره

كلا شانس ميخواد عمل😢

شما از کجا میخوای بیای برای عمل 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
كرمان ميخوام بادكتر ثابتي رو كنسل كنم دكتر جهانديده ميگن عاليه😍ميشناسيد؟

طراح طب کلا زیادی گرون میگیرن و اون تکنیک قالب کنترلی کشکه من با خودشون کار کردم همشونو میشناسم فقط پول اضافی میدی و بعدش تحویلت نمیگیرن خود دکتر ثابتی از تیمشون خارج شده فقط به وقتهایی کارشون بیفته مریض ارجاع میدن بهش 

طراح طب کلا زیادی گرون میگیرن و اون تکنیک قالب کنترلی کشکه من با خودشون کار کردم همشونو میشناسم فقط ...

اره واقعا اين قالب الكيه

يعني چي باهاشون كرديد ميشناسيدشون؟

نه دكتر ثابتي كه هنوز ازشون خارج نشده كه

من نوبت گرفته بودم باثابتي

ديشب يه دختره عكسشو برام فرستاد گند زده بود به بينيش

اره واقعا اين قالب الكيه يعني چي باهاشون كرديد ميشناسيدشون؟ نه دكتر ثابتي كه هنوز ازشون خارج نشده ...

من باهاشون کار میکرردم یعنی مریض خارجی براشون میبردم اصلا تو اتاق عمل هم رفتم با مریض دیدم بعدشم قالب ها رو بهت نمیدن به اسم محیط زیست ایراد میگیره و فلان شما دیگه نمیتونی بینیتو چک کنی با قالب ها تا دوسال هم میگن ورم داری ..برو دکتر خوب نزدیک خودتون پیدا کن بتونی بری پیشش برای معاینه اهواز دکتر خوب هست شیراز .

من باهاشون کار میکرردم یعنی مریض خارجی براشون میبردم اصلا تو اتاق عمل هم رفتم با مریض دیدم بعدشم قال ...

واقعااا اوه

نزديك خودمم تحقيق كردم ميگن خوب نيستن

شيرازيا هم از دكتراشون راضي نبودن ميگفتن بريم تهران

شما دكتر جهانديده رو ميشناسيد؟؟

واقعااا اوه نزديك خودمم تحقيق كردم ميگن خوب نيستن شيرازيا هم از دكتراشون راضي نبودن ميگفتن بريم ته ...

نه عزیزم نمیشناسم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز