2777
2789
عنوان

بیاید یچیزی بگم😕😕😕

220 بازدید | 12 پست

بچه ها من سه روز پیش واس اولین بار اقدام کردم امروز زیر دلم خییییلی درد میکنه کمرم هم عین درو پریودی از چیه کیا این تجربه رو داشتن😣

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄

واااي خدا خندم گرفته😂😂😂😂

همش سه روزه هااااااا

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره یا بارداری و نطفه داره بسته میشه یا اثرات حضور متی در رحمه که این واکنشها کاملا طبیعیه. تا پریود ...

اره میگم شاید واس اولین بار اقدام کردم بخاطر اونه نیاز نیز واس دردش برم دکتر؟

عزیزم والا اقدام در واقع همون رابطه جن.سی هست بدون‌پیشگیری ! شما قبلش هزار دفعه رابطه داشتی . این بار چرا باید چیزی فرق کنه ؟

باور کن ایتطوری بخوای بری جلو و به هرچیزی اینطوری نگاه کنی تو اقدام ، دور از جونت دق میکنی و خل میشی !!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزم والا اقدام در واقع همون رابطه جن.سی هست بدون‌پیشگیری ! شما قبلش هزار دفعه رابطه داشتی . این با ...

رابطه داشتم ولی ببخشید جلوگیری کردیم طبیعی

اره وقت تخمک گذاریمه ولی تاحالا اینطوری نشدم

تازه حامله هم بشی با 3 روز اصلا معلوم نمیشه تازه از الانم لقاح ثورت گرفته باشه تا لانه گزینی بشه 10 روز تا دو هفته طول میکشه پس خودتو درگیرش نکن من اینقد از اینجور دردا داشتم ولی 2 ساله باردارنشدم 

[QUOTE=82628195]بخاطر دردش میگم از چیه میگم نکنه زودتر پریود شم😂[/QUOTE]

ببين تو اقدام بدن آدم ميريزه به هم.نميشه گفت دليلش چيه تا زمان پريوديت بايد صبر كني

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....