پایبند تر بودن من الان بین شاگردای دهه هفتاد هشتادیم دارم میبینم نوع روابط چمدلیه ب نظر من ک افتضاحه اولا رابطه عشقیشون خیلی سرعت داره یعنی تو همون جلسه اول سریع میرسن به گلم و نفسم و عشقم کلماتی که بار عاطفی خیلی زیادی دارن و باید زمان بگذره ی کم حداقل ک این کلمه از دل طرف بیاد بشینه رو زبونش
دوم این که زود ب جدایی میرسه و زود هم با کسی دیگ جایگزین میشه
کلا همش سرعت داره من اسمش رو گذاشتم روابط زودپزی.
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من دهه هفتادیم ولی از کلمات گلم وعشقم بدم میاد ... منم دوس دارم زمان بگذره بیشتر آشنا شیم بعد ... ...
دقیقا دهه هفتادی هم اواخرش منظورم بود
البته استثنا هم صد در صد هست دیگ ولی چیزی ک من دیدم این بود اصلا ب خودشون فرصت نمیدن خیلی زود وارد فاز عاطفی شدید میشن زودم درمیان. بنظرم اینکه دختر چهارده سیزده ساله الان ما مفهوم خیانت رو تو رابطه عشقیشون تجربه میکنه وحشتناکه.
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
چی بگم والا دوره داره عوض میشه واقعا نمیشه گفت خوبه یا بد قطعا خوبی هایی هم هست زندگی راحت تر شده ولی خب خیلی چیزای خوب معمولا قربانی میشه این وسط
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...