2777
2789
عنوان

داستان چیه.!؟😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 46 پست
آره منم با دهه ۸۰ آبم تو ی جوب نمیره😅 شما دهه چندی؟

من ۷۰ ام خواهرمم ۸۳ اصن حرف همو نمیفهمیم فقط دعوا😒

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
اتفاقاب نظرم نسل اواخر دهه هفتاد و‌هشتاد ب بعد سوخته است. نه عشقشون عشقه نه وفاداری و فداکاری تو‌روا ...

وای اره دقیقا این اینترنت کوفتی نبود که 😒😒کلی عشق و حال و حس خوب بود ..😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دهه شصتی ام عاشق دهه شصتم بنظرمن  زمان ما زندگی واقعا رنگ و بو داشت از وقتی تکنولوژی فراگیر ...

اره خوشبحالتون منم کم و بیش تو هردو نسل بودم ولی دهه ۶۰ یه چیز دیگست

اوهم قبول دارم شانس ندارن واقعا 😔 دوستشون دارم  دهه 80 رو مخن 😒 منم که یه ده هفتاد ...

😁😁رو مخو خوب اومدی😂😂

مثلا عشق دهه ۶۰ چطوری بود؟؟؟

پایبند تر بودن  من الان بین شاگردای دهه هفتاد هشتادیم دارم میبینم نوع روابط چ‌مدلیه ب نظر من ک افتضاحه  اولا رابطه عشقیشون خیلی سرعت داره یعنی تو همون جلسه اول سریع میرسن به گلم و نفسم و عشقم  کلماتی که بار عاطفی خیلی زیادی دارن و باید  زمان بگذره ی کم حداقل ک این کلمه از دل طرف بیاد بشینه رو زبونش  

دوم این که  زود ب جدایی میرسه  و زود هم با کسی دیگ جایگزین میشه 

کلا همش سرعت داره من اسمش رو گذاشتم روابط زودپزی.  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
هییییییی خدا، ما سوخته ایم خواهر سوخته

نه برعکس نسل شما نسل عشق و حاله بخدا کلی حس خوب داشت چیه الان همه سرشون پایینه رو گوشیا زووم کردن اه همه افسرده نالان

پایبند تر بودن  من الان بین شاگردای دهه هفتاد هشتادیم دارم میبینم نوع روابط چ‌مدلیه ب نظر من ک ...

من دهه هفتادیم ولی از کلمات گلم وعشقم بدم میاد ...

منم دوس دارم زمان بگذره بیشتر آشنا شیم بعد ...

طرفیم که سریع این چیزارو میگه ازش حالم بهم میخوره وحس میکنم میخواد ادای زنا رو دراره وکات میکنم ...😎😀

پایبند تر بودن  من الان بین شاگردای دهه هفتاد هشتادیم دارم میبینم نوع روابط چ‌مدلیه ب نظر من ک ...

وای اره اصلا بزرگتری کوچکتری سرشون نمیشه دنیاشون خیلی بده خیلیییی

من دهه هفتادیم ولی از کلمات گلم وعشقم بدم میاد ... منم دوس دارم زمان بگذره بیشتر آشنا شیم بعد ... ...

دقیقا  دهه هفتادی هم  اواخرش منظورم بود 

البته استثنا هم صد در صد هست دیگ ولی چیزی ک من دیدم این بود اصلا ب خودشون فرصت نمیدن خیلی زود وارد فاز عاطفی شدید میشن زودم درمیان.  بنظرم اینکه دختر چهارده سیزده ساله الان ما مفهوم خیانت  رو تو رابطه عشقیشون تجربه می‌کنه وحشتناکه.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
😁😂😂😂 اصلا نمیتونم باهاشون کنار بیام 😒 😒

منم😐😐😐نچسبن😂😂الان میان میریزن رو سرمون😁😁

وای اره اصلا بزرگتری کوچکتری سرشون نمیشه دنیاشون خیلی بده خیلیییی

چی بگم والا دوره داره عوض میشه واقعا  نمیشه گفت خوبه یا بد قطعا خوبی هایی هم هست زندگی راحت تر شده ولی خب خیلی چیزای خوب معمولا قربانی میشه این وسط

دقیقا  دهه هفتادی هم  اواخرش منظورم بود  البته استثنا هم صد در صد هست دیگ ولی چیزی ک ...

😟😟😟من خیلی از آینده شون میترسم

من دهه هفتادیم ولی انگار تو دهه 60 و 50 جا موندم

یه حسی بهم میگه اون موقع ها زندگی کردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
😟😟😟من خیلی از آینده شون میترسم

خودشون که نمیترسن😁