2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا زندگی کردم هم اونجا هم اتریش ولی خب نشد که بشه بدجور دلم میخواد برم 

واقعا چرا پس برگشتی منم ارزومه برم المان خیلی دوست دارم اونجارو😍😍😍امیدوارم دوباره جورشه بری

واقعا چرا پس برگشتی منم ارزومه برم المان خیلی دوست دارم اونجارو😍😍😍امیدوارم دوباره جورشه بری

بخاطر بدبختی و بی پولی و اینکه هم اتاقیم عاشقم شده بود 😂 منم پول نداشتم خونه اجاره کنم حقوقم کم بود و دانشجو کلا هیجده سالم بود دیگه برگشتم 

ایشالا توام بری 😍😘

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
چه جالب هم اتاقیت؟تو عاشقش نبودی ؟کی بود چجوری بود؟

عاره اونجا نمیشه خونه کامل اجاره کرد همون خونه کامل اتاقاش و اجاره میدن چهار تا اتاق داشت دو تا بالا دو تا پائین صاحب خونه که عاشقم بود 😜😜 طبقه پائین بود من و دوستمم با اون یکی دوستم طبقه بالا بودیم دو تا دختر دیگم بودن اون یکی اتاق بغلی ما بعد دوتام پسر پائین 😶😶 دیگه من نماز میخوندم و فلان تو راه رو این صاحب خونه میومد میپرسید این چیه می‌خونی و منم براش توضیح میدادم بعد چند وقت پیشنهاد دوستی داد قبول نکردم دیگه داشت پاپیچ میشد میدونست اوضاعم بده گفت یا با من باش یا از خونم برو منم گفتم میرم 😶😶 دیگه بماند چه بدبختی و سختی کشیدم اما خوش بود 

عاره اونجا نمیشه خونه کامل اجاره کرد همون خونه کامل اتاقاش و اجاره میدن چهار تا اتاق داشت دو تا بالا ...

عجب ادمی بوده هااا خارجی هاهم اینجورین😐

حالا چه شکلی بود ؟پیر ؟جوون😂😂😂😂چقد کنجکاوم من (همون فضول خودمون)😆😆😆

عاره اونجا نمیشه خونه کامل اجاره کرد همون خونه کامل اتاقاش و اجاره میدن چهار تا اتاق داشت دو تا بالا ...

ببخشید یه چیز دیگه که ذهنمو درگیر کرده خانوادت چطور گذاشتن بری بگو منم شاید تونستم راضیشون کنم

عجب ادمی بوده هااا خارجی هاهم اینجورین😐 حالا چه شکلی بود ؟پیر ؟جوون😂😂😂😂چقد کنجکاوم من (همون فض ...

۱۴ سال بزرگتر بود 🙄🙄 رشتش روان بود 😶 وضعشم معمولی یک خونه یک ماشین