2821
2789
عنوان

بیاین لطفا 😍😎

170 بازدید | 12 پست

بچه ها من ماه قبل سقط داشتم و بعدش خونریزی امکان داره اون خونریزی پریودی بوده باشه چون الان کیت تخمک گذاری گذاشتم مثبت بود و کلا علائم تخمک گذاری داشتم حالا کیت گذاشتم نمیدونم برم اقدام یا نه اینم عکسش

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد سقط شیش ماخ باید صبر کنی

دکترم گفت بعد از پریودت مشکلی نیست اقدام کنی آخه میدونی من خیلی زود متوحه شدن و سه چهار هفته بود

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
خب پس تا قبل از ۴۰ ساعت اقدام کن اگ دکترت گفته مشکلی نیس

اخه نمیدونم اون خونریزی پریودی بود یا خونریزی بعد از سقط؟؟؟ 

اخه نمیدونم اون خونریزی پریودی بود یا خونریزی بعد از سقط؟؟؟ 

دیگ مشخصه دیگ خونریزی بعد سقط بین ۳ تا ۷ روز نیس و خونریزی پریود بعدش تخمک‌گذاری صورت میگیره بعدشم اگ دقیقا بعد سقط بوده خونریزیه سقطته

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
دیگ مشخصه دیگ خونریزی بعد سقط بین ۳ تا ۷ روز نیس و خونریزی پریود بعدش تخمک‌گذاری صورت میگیره بعدشم ا ...

اگه خونریزی سقط بود پس چرا تخمک گذاری داشتم الان گیج شدم والا😢😢😭 مرسی ک جواب دادی گلم

حالا حق داشتم؟؟!!

خوندین؟

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)
حالا حق داشتم؟؟!! خوندین؟

آره والا بد رفت رو مخم بعضیا خوشی میزنه زیر دلشون و به قول شما دنبال بهونه ن

آره والا بد رفت رو مخم بعضیا خوشی میزنه زیر دلشون و به قول شما دنبال بهونه ن

هوا برش داشته

حق طلاقم داره

رفته تو محیط کار جوگیر شده، و صددرصد پشیمون از ازدواجش

احتمالا دلشم جایی گیر بوده قبل ازدواج یا گیر کرده بعد ازدواج

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)
هوا برش داشته حق طلاقم داره رفته تو محیط کار جوگیر شده، و صددرصد پشیمون از ازدواجش احتمالا دلشم ج ...

دقیقااا به همه اینایی ک گفتی فک کردم با بچه پاش گیره 😏

دقیقااا به همه اینایی ک گفتی فک کردم با بچه پاش گیره 😏

متاسفانه این گروه رو خوب میشناسم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792