2777
2789
عنوان

قهر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 70 پست
عزیزم شوهرمنم قهرمیکنه اهل قهرهس خیلی باید مواظب حرفام باشم  اوایلا خیلی تحملش برام سخت بود حال ...

دقیقا همینه سیستم که میگی

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بهت میگم باورت نمیشه از ۸ سال فکر کنم ۷ سال و نیمش قهر بود بیشتر وقتا خودمم نمیفهمیدم چرا ق ...

وااای خیلی خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

طُ∞‌ضربان‌قلب‌منی‌ ـﮩ۸ــ💌ــ۸ـﮩـ S ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌💗🫀

استارتر عزیزم متاسفانه منم تجربه دارم.

راهش اینه که شما به تمام وظایفتون عمل کنید ولی اصلا نازشو نکشید. میوه پوست نگیرید. تعارف نکنید. کلا توجه کنید بهش. همین کم محلی درست میکنه.

قهر یعنی بمن توجه کن.

شما باید این توجه رو حذف کنید تا درست بشه.

وقتی هم که اشتی هستید همش سرکوفت بزن. سرزنشش کن. باخنده.

بگو مثل زنا قهر میکنی. اه اه مثلا مردی تو

یا با مهربونی بگو در شان تو نیست قهر کردن. یا چندتا ایه وحدیث بخون در بدی کارش.

یا از بدی حست بگو بهش. بگو که چقدر دلتنکش میشی. 

یه چیزی بهت میگم باورت نمیشه از ۸ سال فکر کنم ۷ سال و نیمش قهر بود بیشتر وقتا خودمم نمیفهمیدم چرا ق ...

ببخشید که این سوال رو میپرسم.

توی اون مثلا یک ماه و نیمی که قهر بود ،رابطه جنسی هم برقرار نمیکرد باهات؟

اره ولی من اهل قهر نیستم دشمن هم بیاد با من سلام کنه همه چی یادم میره

اخی مهربون درکت میکنم ما زن ها دلمون مثل شیشه س

برات دعا میکنم همین امشب  تا ابد بیاد التماست کنه دست و پات و ببوسه🙂

اخی مهربون درکت میکنم ما زن ها دلمون مثل شیشه س برات دعا میکنم همین امشب  تا ابد بیاد التماست ...

قربونت برم 

من از خدا می خام به هرچی میخای برسی

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
استارتر عزیزم متاسفانه منم تجربه دارم. راهش اینه که شما به تمام وظایفتون عمل کنید ولی اصلا نازشو نک ...

باور کن شوخی و خنده هم نمی فهمه ناراحت می شه

باور کن شوخی و خنده هم نمی فهمه ناراحت می شه

پس وقتی قهره بگو. قهره ولی گوشاش که میشنوه.

اونقدر باید گفت که به مردانگیشون بر بخوره.

من که اخرین بارمون قهرش شد نزدیک دوماه ولی من نرفتم سمتش. اونقدر لی لی به لالاش گذاشتم بد شده. 

بدون عزیزم تنها نیستی. کاملا میفهممت. منم اصلا اهل قهر نیستم. اصولا ناراحتم بشم از کسی بعد پنج دقیقه یادم میره.

امیدوارم خدا کمکمون کنه.

پس وقتی قهره بگو. قهره ولی گوشاش که میشنوه. اونقدر باید گفت که به مردانگیشون بر بخوره. من که اخ ...

منم دقیقا همین هستم 

انشاالله❤️❤️