2777
2789
عنوان

قهر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 70 پست
شوهر منم حرف گوش نکنه حالم بهم می خوره از قهر کردمیگم کاش منم اهل قهر بودم چون مامان باباش یه ماه ...

خب اینم از اونا یاد گرفته 

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
به خدا یکی دیگه هم گفت داداشم اینجوریه گفتم بی چاره زنش  چون شوهر من فوقالعاده بد غذاست و شک ...

اره منم همش میگم کی میخواد زنش بشه

حتما زنشو خیلی حرص میده چون خیلی بداخلاقه

از الان میگم هر چی بشه طرف زنشم و هواشو دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بهت میگم باورت نمیشه از ۸ سال فکر کنم ۷ سال و نیمش قهر بود بیشتر وقتا خودمم نمیفهمیدم چرا ق ...

وای عزیزم چقدصبوری ولی به نظرمن اصلا تحمل کردنی نیستن اینجور آدما من که نتونستم تازه من اصلا منت کشی هم نمیکردم هی میرفت ومیومد طلبکارم میشد😒😒اگه بخوام چن سال دیگه تحملش کنم روانی میشم ازدستش بخداااا

همسرت  انگار منه منم زیاد قهر میکنم البته بیشتر از ده دقیقه دیگه فوقش نیم ساعت تحمل نمیکنم البته کمتر شده جدیدا. دارم رو خودم کار میکنم کلا این اخلاق بدون ترک کنم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
خدا رحمتش کنه مامانم ناز داداشمو میکشه میگم بدبخت دو روز دیگ زن بگیره تو فش میخوریا زنش میگه کی ت ...

الان داداش من نامزد کرده زنش میگه دیگه وای چرا این انقدر لوسه. البته داداش من خیلی نق نقو هست.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
وای عزیزم چقدصبوری ولی به نظرمن اصلا تحمل کردنی نیستن اینجور آدما من که نتونستم تازه من اصلا منت کشی ...

نه الان خدا رو شکر خوبه 

ولی خب تو هر مسئله ای تحملم خیلی بالاست

فکر کنم بخاطر همینه که خیلی خدا مشکل میزاره جلو پام

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
خب اینم از اونا یاد گرفته 

اره ولی من اهل قهر نیستم

دشمن هم بیاد با من سلام کنه همه چی یادم میره

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
اره ولی من اهل قهر نیستم دشمن هم بیاد با من سلام کنه همه چی یادم میره

مثل منی

الان داداش من نامزد کرده زنش میگه دیگه وای چرا این انقدر لوسه. البته داداش من خیلی نق نقو هست.

بیچاره خانومش 

تک پسره؟؟

شوهر من تک‌پسرم نیس

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
وایییی داداشه منمممم غرغرووووو دائم نق میزنه قهر میکنه ناز میکنه ایش ایش 

خدا به خانمش رحم کنه. 

من چند روز پیش به نامزدش گفتم دستت درد نکنه زنش شدی نجاتمون دادی.😅😅😅

همسرت  انگار منه منم زیاد قهر میکنم البته بیشتر از ده دقیقه دیگه فوقش نیم ساعت تحمل نمیکنم البت ...

نکن عزیزم 

خودت از چشمش میوفتی 

باور کن من از دستش صدتا مریضی گرفتم خودش هم همین طور

آنقدر بی احساس بود همش قهر اینا که من بیماری روحی گرفتم‌از دستش

بیچاره خانومش  تک پسره؟؟ شوهر من تک‌پسرم نیس

بله تک پسر. نق نقو. یعنی قابل وصف نیست. وقتی شروع میکنه یک ساعت یک ریز نق میزنه. گاهی اشک آدم در میاد. 

شوهر منم حرف گوش نکنه حالم بهم می خوره از قهر کردمیگم کاش منم اهل قهر بودم چون مامان باباش یه ماه ...

عزیزم شوهرمنم قهرمیکنه اهل قهرهس خیلی باید مواظب حرفام باشم  اوایلا خیلی تحملش برام سخت بود حالا دیگه کنار اومدم اگه از غذات مییخوره حتما براش بپز لجبازی نکن و میوه هم بذار همه چی بذار که گقتی آشتی کردین نگه چرا نپختی و... تو اگه میخوای باهاش زندگی کنی باید باهاش کنار بیای من دیگه کنار اومدم لجبازی نمیکنم وقتی قهره یخته برام محلم نمیذاره غذام میخورم واسه اونم میذارم بگمثل همیشه کارام انجام میدم تبعضی مرداهمینجور هستن بعد ی دوسه روز درست میشه وقتی هم آشتی میکنه اولش ناز میکنه اما بعد که به روال عادی برمیگرده جبران میکنه اما نمیگه ببخشید و یا تقصیر من ویا من نباید قهر 

...... 
نکن عزیزم  خودت از چشمش میوفتی  باور کن من از دستش صدتا مریضی گرفتم خودش هم همین طور آن ...

میدونم عزیزم ولی من قهر میکنم میگم قهرم بعد ده دقیقه آشتی میکنم بدون اینکه منت کشی کنه البته منظورم با اطرافیانم هست مجردم 

البته خیلی وقته قهر نکردم مامانم اون روز میگه ی ماه قهر نکردی خبریه دارم رو خودم کار میکنم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب