mohan مدیر عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 5587 عنوان پوشک پارچه ای برای بچه | مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 19 پست خانمایی که برای بچه اشون از پوشک پارچه ای استفاده کردین میشه از تجربیاتتون بگینبهتر از پوشک کامله یا سخته خیلی؟نم نمیده که همش باعث دردسر بشه؟مارک خاصی هست که خوب باشه معرفی کنید **اللهم عجل لولیک الفرج** 1397/11/29 | 19:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohan مدیر استارتر عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 5587 چند گرفتی خانمی من شرت دکمه ای استفاده میکنم نم نمیده ولی از این مدل پارچه ایش استفاده نکردم هنوز نگرفتم میخوام بدونم ارزش داره بگیرم. شورت دکمه دار مگه چه فرقی داره؟ **اللهم عجل لولیک الفرج**
mohan مدیر استارتر عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 5587 اینجوری ک نمیشه زود نم پس میده این لاستیکی ها نم نمیده پلاستیکه. این پارچه س توی اینترنت و اپ نی نی بان گلی تعریف کرده ازش تازه نوشته تا 6 ساعت هم ممکنه نم نده **اللهم عجل لولیک الفرج**
ماماماری عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 845 چند گرفتی خانمی من شرت دکمه ای استفاده میکنم نم نمیده ولی از این مدل پارچه ایش استفاده نکردم اینام همونان فقط یکم بهترشه چون دیگه اون حالت پلاستیکی بیرونشو نداره و پارچه ایه ولی نم ندادنش مثل همون پلاستیکیاس ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙
ماماماری عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 845 توی اینترنت و اپ نی نی بان گلی تعریف کرده ازش تازه نوشته تا 6 ساعت هم ممکنه نم نده نم نمیده ولی خب زود زود باید کهنه داخلش عوض شه چون مث پوشک نیست ک جذب کنه و اگه خیس بمونه بچه اذیت میشه ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17777 توی اینترنت و اپ نی نی بان گلی تعریف کرده ازش تازه نوشته تا 6 ساعت هم ممکنه نم نده نه بابا ۶ ساعت؟!اگه فکر میکنی درست میگن بخراخه پوشک رو باید هر دو سه ساعت عوض کنی. تازه اون جاذب داره. این ک نداره باید زودتر عوض کرد.پوشک اینقدر گرونه ک ادم میره سمت این چیزا شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”