2789
عنوان

سیسمونی

226 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من 2ماهه باردارم میخواستم ببینم کسایی که تجربه دارن بهم بگن واس سیسمونی چی باید بخرم لیست زیاد هست تو اینترنت ولی من میخواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنید راستی یکمم خیاطی بلدم اگرم چیزی هست که میشه بدوزم از سیسمونی بهم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوش به حالت از الان بفکری من رفتم تو هشت ماه هنوز هیچی نخریدم 

عزیزم چرا غصه میخوری؟

ببین شرایطت چجوریه بعد خرید کن

من چون مستاجرم وسایل تشریفاتی نخریدم اتاق نینیمم خودم تزئین کردم خیلیییی قشنگ شده

اگه دنبال حرف مردم نیستی می تونی وسایلت رو با قیمت مناسب بگیری وهرچی لازم داری اگه هم حرف مردم برات مهمه که همه اون لیست هارو باید بگیری...من حرف دیگران اصلا برام مهم نبود یعنی اصلا سیسمونی رو به دیگران نشون ندادم چون جشن نگرفتم

خداروشکر

چیزای الکی نخر چیزای واجب و بدرد بخور بخر ک واقعا بکارت میاد

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

سرویس خوابشو اگ خودت یاد داری بدوز رنگ خنثی اگ عجله داری اگ ن صبر کن جنسیت مشخص بشه ی زیر اندازک توش پلاستیکه موقع تعویض پوشک استفاده میشه نمیدونم اسمش چی بود اونم میتونی بدوزی 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
فقط پوشک بگیر فعلا یه تعدادی از هر شماره. تا بعدا

سلام من تو تل یه کانال دارم خوشحال میشم عضو بشید.سیسمونی بچه هم با قیمت مناسب درست میکنم لطفا بیاین و از کانالم دیدن کنید ممنون

ادرس

@arosak11

خوش به حالت از الان بفکری من رفتم تو هشت ماه هنوز هیچی نخریدم 

وسایلی که لازم داری خیلی نیست تو چندبار بازار رفتن می تونی بگیریشون...فقط چیزایی لازم داری بگیر بخدا خیلی چیزایی می گیرن لازم نمیشه 

خداروشکر